Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, April 13, 2010

Lodeh hai mak lodeh..

Uiks..dah lama rupenye aku tak update blog ni. I'm cowyyyy.Tihihi. Almaklumlah, kehidupan sekarg amat busy menghadap blog lagi satu tu. Alhamdullilah..jualan memberansangkan. Semua shawls dah SOLD OUT! :)) Happy yippie yay! Thanx kpd semua customer ShawLover sekalian. Memuahh korang!

Aku dapat idea jual shawl ni sbb aku suka tgk shawl yg cantik2, macam2 corak ada & aku sukaaa tgk org pakai shawl. Terbentuk je kat muka dorg tu. Shweet mweet je. Tapii..hakikatnya aku sendiri tak pernah pakai shawl (bercorak). Hohoho. Muka aku sgtlah tak sesuai memakai shawl. Tersangatlah bulat mcm cik siti wan kembang. 

Nak dijadikan cerita, haritu aku pon trylah satu shawl ni.Shawl ni teramatlah cantik.Kata tokey shawl, haruslah try2 tuk market kan shawl sendiri kan.Hehee. Lepas dah try, trus tergelak pada diri sendiri. Sooo tak boleh blah muka aku wehhh. Lain terus. Tapi aku still gak menggedik tgkap gambar, kekonon nak simpan gambar kenangan pakai shawl la kan. Kendian, aku pun merajinkan diri tuk edit gambar tersebut and upload kat facebook as profile pic. Masa lepas edit tu, tetiba aku terperasan yg muka aku de iras sikitttttt sorg diva ni. Hahahahahahahha. Mungkin mata aku agak blur time, so aku abaikan je lah perasan tu. Takkan lah sama pulak kan.Ni terlebih edit nih

Masa nak uplod gambar tu fikr 100 kali gak sbb muka aku lain bebenau, rasa kelaka je..tapi nak marketkan shawl nye pasal, aku gamble jelah. Tak sampai 24 jam, aku dah tukar profile pic lain. Tak sanggup nak bubuh lama2. Hahahha..so not me lah.


Awww..nilah ai memakai shawl..so makcik2 ;p
Errr..korang agak2 cam sape? hihi

Dan dalam masa 48 jam juga, gambar ni terus menjadi hot kat fesbuk ku. Mari kita ikuti komen2 mereka. Mari!


sila klik tuk elak mata rabun


sehinggalah si Lalan bg komen yg jujur lg ikhlas


dan ianya pun terusssss berlarutan..


dan lagi..


kesimpulannya..

Hakak nitaaa sayanggggg semua! Memmuahhh!
hahaha



P/s: Sorry kak nita.Takde niat pape pun.Hee


8 comments:

Jard The Great said...

hehe.. otak business sungguh.. bgs2

Penari.Gendut said...

Ala! Dah habis ke! Kenapa habis! (wah, tetiba soalan tak logik, apakahhhh haha)

i love shawls, mmg i tak pakai tudung, but I buat jadi neckscarf/neck tie.

btw, i rasa lawa je u pakai shawl tuuuu (ni bukan ayat mengampu haha!)

HEMY said...

wah~~~~ habis jual tu...aku nk wat gak la...tp tak tau nk jual apa..huhu

Dayangku Army said...

Gagagaga! hye kak neytaaa. huhuhu.

Okey je pon u pakai shawl. Trust me sangat ok ape. biaselah memula punye perasaan mmg cenggitu. Amy pon rasa camtu, pastu takde perasaan dah. Janji selesa di pakai.

Pssttt..kalau ade shawl baru yg materialnye jojet bgtau k. Best, st senang dibentuk.

:: p R i n c E s S _ N :: said...

muke N x seswai pkai shawl..sedey..

*~ aRaBeLLa ~* said...

weh ok la ko pakai..sesuwai ape..muke aku pon bulat gak tapi aku belasah je ,kena ejas betui2 la..

Erina Asmawani said...

jard:
mane tumpahnye kuah kalo x ke nasi..hehe

alya:
Thanx babe..ok ke? huu..nampak lain macam je muka..neway,stok baru insyallah smpai nex week tau..tungguuu ;)

Hemy:
jual gambar..ok whut??? kan? hee..

Amy:
Haiiii amy. Hahaha..
tula, mebi perasaan ena je kot..i love shawls la..nk cuba la nanti pakai2 kat luar..heee

orait!kalo ade stok jojet baru nanti ena roger k. Thanx amy ;)

N:
ye ke yunk..tapi muka kamu bujur..sesuaila..trylah pakai

Arabella:
Huuu..kena blaja ejas2 lagi ni..tol ke sesuwai weh..

Dayangku Army said...

Ena..dulu amy malu nak pakai pegi mengajar..so i pakai kat luar time jenjalan je. But this year, i beranikan diri pakai shawl pegi sekolah. Hahahah! sumer bg respon positif, so dah tak malu pakai shawl ke sekolah.









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015