Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, April 01, 2010

ShawLover -Lovely shawls online boutique :)

Ni bukan April Fool ye, ini betul2.Hehe.Setelah hampir 3 hari berhempas pulas, bersengkang mata..dengan ini, saya ingin mengumumkan..saya sudah mempuyai blogshop sendiri!! ;)) Untuk pencinta2 shawl kat luar sana, ShawLover menjual shawl2 dengan corak paling latest yg sememangnya super duper cantik, menarik, tertarik dengan harga yg sgt berbaloi2. Tak percaya? Sila terjah.Saya budak baru belajar, kalau syg saya..silalah support saya. Ngee..


Sila klik link dibawah ;)

~Lovely Shawls Online Boutique~


Menjadikan cik Haizun yg shweet mweet ini sbgai model ShawLover, ni adalah di antara fabolous shawl yg dijual di ShawLover sekarang.

Lovely Stripy Chiffon~
Warna yg mmg unik dan menarik!


Adorable Rainbow Georgette~
Bergayalah dengan shawl jojet bercorak pula. Pasti memukau! ;)


Gorgeous Stripy Georgette~

Corak yg ekslusif & warna yg cun melecun!

Fabolous Stripy Georgette~
ShawLover loves this!

 Kesemua shawl2 di ShawLover, di jual dengan harga yg superb affordable, iaitu..

RM10 sahaja!! 
Berbaloi2 baloi ;)

Oh ye, sempena tuk mempromosikan dan tuk menghargai pelanggan2 & supporter ShawLover, dengan pembelian 2 shawl ke atas, anda akan dapat 1 mistery gift!! Wah! Menarik bukan? Untuk corak2 shawl yg lain, silalah ke ShawLover. Banyak pilihan menarik menanti anda.





Hope u'll enjoy shopping with us ;)



10 comments:

HEMY said...

wah...sume bukak shopping blog..aku nk jual diri gak...mari mari..beli aku sbgai modelll

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wuaaa..N x reti pkai shawl..tp shawl ena cantek2...

Redbloodsnow said...

haaaaa sama lah kita tok baruk polah on9 shopping..kihkih. mek pun ttgu stock tudung dtg bok pat update :P

*~ aRaBeLLa ~* said...

congratz bebeh..dah ade biznes sendrik gitu... =)

Pendekar Laut said...

syukurlah...kami menggalakkan para-para graduan untuk merebut peluang perniagaan yang ada...jangan ingat makan gaji bleh menjamin segalanya....

next step is...register company sendirik ler....

fiD said...

wah kak, bagus3x....

xpe, berniaga kecilan dulu....

dah byk t buka syrkt, hehe

Masy said...

bahye niiii bahyeeee utk akak hahaha

bvlgarigirl @ Arianna said...

cantek cantek nya. teringin nak pakai tudung lah. insyaallah

Erina Asmawani said...

hemy:
ko jual diri ko kat cembam je dah la..haha

N:
cantik kan yunk shawl ni..ena pon geram..tp x reti pkai gak..huu

Zie:
Wahh..sesamelah kite jadik businesswoman berjaya ;)

Bro:
Yes..totally agree with u! makan gaji x menjamin segalanya..tula, dah mantap nanti ley register :)

Fid:
Thanx fid, start dari kecik2 dulu kan ;)

Kak Masy:
hehe..support me la kak ;)

Ariannna:
Haii..thanx for visit my blog ;) Insyallah, one day nanti..aminn ;)

sufi said...

saye tgh sakit kaki ni..mmg nak cuba kat kakiku..thanks for the info









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015