Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, April 15, 2010

NZa Wedding Contest~~

Contest dari bakal pengantin ni Princess N.Best contest ni, main edit2 gambar. Aku suka bab2 mengedit tapii takdelah pro.Peringkat amatur lagi. Hehehe. Main suka ati buat je.Asal cantik. Tapi tuk contest ni ku buat sehabis cantik sbb merangkap hadiah kawen beliau sekali gus lah. Kekonon nak buat awal2, tapi aseklah tak puas hati,buat baru, buat baru, last2 ni lah hasilnya.


Editkan gambar ini




Menjadi ini

Dan ini..

Nadiah tu tau yunk ;p


"Tuk Princess N pinky, Selamat Pengantin Baru in advance yunk. Semoga menjadi isteri yg solehah dan ibu mithali. Moga bahagia bukan takat sampai ke anak cucu, tapi sampaiiii ke akhir hayat ;) Moga dapat baby2 pinky yg comel lote juge. Hehe.Tak lama je lagi weddingnya, hope semua berjalan lancar. Hope u like the pics.Namo majuk2 lagi eh ;)"

Jom lah reramai join contest ni. Support her n buatlah bakal pengantin ni tersenyum happy. Hee. Hemy, ko kan pro bab2 edit nih. Join lah!! Syarat tuk contest ni senang je, tak payah kena jadik follower bagai, just editkan gambar yg first tu, buat satu entry khas pasal contest ni & promote kat blogger2 lain tuk join. Simple sgt! Hadiahnya still dirahsiakan, tapiiii yg pasti gambar terbaik akan dia print besar2 then buat frame cantik2 tuk hias bilik pengantin dia nanti. Haa..jgn memain, hasil seni kita akan dihargaiiii tau ;)  Tarikh tutup contest ni 16hb, tinggal esok je. Jom lah cepat2 join. Jom!


11 comments:

fiD said...

best tgk org kawen ye kak, huhu...

dalam ati tak terase ke? =P

Erina Asmawani said...

hahaha..fid..soklan cepu cemas ko tanye eh? ofkoslah terase..terase happy..hehe

Jard The Great said...

erina bila nbk kawen?

Erina Asmawani said...

lagi sorg tanye soklan cepu cemas nih..Jard..insyaAllah kalo de rejeki, tahun depan berlansunglah ;) ko plak?

HEMY said...

saiz gambar ni terlampau kecik...pecah lak tu gambar...takleh nk diprint besar ni

ElyaElmo said...

peewiittttt :D

Erina Asmawani said...

Hemy:
Gambar ni bukan di snap dari kamera, tapi dari video cam..tu pasal la kot sizenya kecik..huu

Elya:
Pewiiitt pewwittt ;p

JIVEBUMZ said...

nak tanya jugak la..

bila ur turn plak nie? hihi

Erina Asmawani said...

Adeh..kak jibam..suke eh dia tanye2 kawen ni.hehe.tahun dpn la kak..insyaallah :)

sekamar rindu said...

salam...ukhwah,

cara edit dah mcm pro..

mohon follow ur blog

Masy said...

aaaa dah tlepas la plak. takpe2 kasik can org len heheeheh









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015