Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, April 30, 2010

Ladies Coach & new shawls beybeh ;)

Hari Rabu haritu pergi amik stock shawls. Biasanya aku gi naik komuter je.Save cost & time. Senang! Masa tengah duduk2 tunggu train tu terdengar satu announcemnet. Pasal Ladies Coach which is coach khas tuk ladies sahaja yg start pada hari ni (maksudnya hari Rabu haritu la). Ulang sekali lagi..Ladies sahaja.Wahhhh! Syoknya KTM berhad buat macam ni. Bagus sangat2.Takdelah kami warga hawa kena berasak2, berhimpit, berlaga2 ngan kaum Adam lagi. Best2. 

Also known as Pink Coach ;)

Ladies coach terletak kat tengah2 antara ketiga2 coach yang ada. So mmg khas tuk ladies ye.All the time. Kaum lain jgn menggatey nak masuk. Masa aku duk dalam tu, kata first day, siap ada org KTM check nak tengok ada tak warga Adam yg tersesat dalam tu. Bestlah duduk dekelilingi ladies je. Rasa tenang je & wangiiii senantiasa.Haha.Masa nak balik, aku rasa ramai lagi yg tak perasan pasal program ni, jadinya adalah dua tiga warga Adam meluru masuk kat ladies coach ni. Baru je duduk sekali ada sorg makcik ni sound."Awak ni tak malu eh? Ni ladies coach lah. Awak pergi duduk depan sana!". Terus laki2 tu wat muka terpinga2 pastu blah duk tmpat lain. Hihi. Kesian..maybe dia tak tau. Free2 je kena sound ;p

Jadi, ku sebagai pengguna komuter mmg berpuas hati lah dengan adanya Ladies Coach ni. Nasib kami terbela. Kalau time peak hour, nak bersesak2, berhimpit2, berlaga2 ngan kaum sendiri pun gua tak gentar. Tak payah nak bergelumang ngan warga2 asing yg err....(sila isi tmpat kosong).Yg penting coach kami wangi. Hoho. Terima kasih KTM Berhad :))) Oh ye, tuk yang kapel2 tu or yg suami isteri, janganlah panik, takdelah korang kena duk separate kan, korang duklah kat coach yg lain tu. Sbb yg tu laki n pompuan ley duduk. Takde plak ckp yg dua coach lg tu tuk Man Coach. Ladies je yg ada coach sendiri sbab kami kan special :)))

Ok, sekarang masuk bab Shawl pulak. Wewiiiitttt. Shawl baru dah ada. Kali ni sendiri jadik model. Sbb saje2 je nak cuba membiasakan diri pakai shawl ni.Taknak feeling Anita2 lagi. Even ada jerawat batu besar gila kat dahi pastu sunburn tak hilang lagi. Slumber je la ;p. Ni butik shawl, jadinya lebih tertumpu kepada shawl, bukan segmen pencarian gadis berwajah mulus. Wihihi.Ni lah sebahagian shawl2 cantik yg ada. Harga maintain RM10 je. Jom terjah jom ;)

Lovely Polka Dot Shawls~
Ni mmg hot in town lah ;)


Extravaganza Shawls~
Menarik, tertarik!


Sweety Simple Shawls~
Sweet & Simple ;)




Lovely FairyTales Shawls~
Ni cantik nih!! :)




Pretty LoveBox Shawls~
Simple yet very nice ;)




Gorgeous Burberry Shawls~
Ekslusif tau ;)


Extravaganza Shawls~
Superb ;)


Princess Shawls~
Lovely ;)


Lovely Merak Shawls~
Cantik & unik! ;)


Twinkle Little Star Shawls~
Comel nih ;)

Tuk lebih banyakkkkkk lagi shawl yg cantik2, gi melawat ok..
(sila klik)

Oklah,Selamat berhujung minngu semua & Selamat Bershopping di ShawLover
(^_^)


5 comments:

yAtie -sB- said...

huhu~
xyah nk b'himpit2 lg kn?
mmg tol pn,dpt lg nk b'himpit ngan
warga asing tuh~ bau die ;[
thx KTM.
yg kurengnye..asl tren di batalkn je..delay..
pasni kne improve kn timing plak :)

k.e.r.i. said...

Rasa tenang je & wangiiii senantiasa.

aku selalu naik pompuan yang bau busuk.
lalalala~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yunk..nti tggglkn addrss kt blog N ekk..

Erina Asmawani said...

Yatie:
Yub betul tu..bukan nak kutuk ke ape tapi earga asing ni ( x semua) mmg "wangi" la..tu ley handle lagi, yg x boleh blah jenis msuk tolak2, tak kira la pompuan muada ke, makcik tua ke, kekanak ke semua dia tolak2. Ingat naik komuter ni cam naik keretapi kat negara diorg ke.huh!

tula..kena tingkatkan lagi punctual, kekadang sempat menunggu

keri:
ko mmg bernasib malang.haha

N: orait yunk ;)

Redbloodsnow said...

HAA...TERJAH EA UOLS..JD X TERJAH BLOG. ENVY TGK KTK PAKAI SHAWL NAMPAK COMEY. MUN MEK MAKEY KA...PUIII, KCG SOYA DA JAK :(









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015