Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, July 10, 2010

Geng Memuah~





Kami bukanlah blogger tegar, jauh sekali popular. 
Tapi..kami sangat gembira bila tiap kali berjumpa.
(^_^)

Semacam magik, kami yang dari berbeza2 umur, latarbelakang & tempat kerja, boleh menjadi sangat rapat dan mesra dalam masa yang singkat. Dah jadi macam adik beradik.Tak sangka. Mungkin ni la namanya ikhlas. Bila berkawan dengan ikhlas, cepat je timbul rasa sayang tu kan. Ish..sayang nye lah dengan korang! Hope our friendship remain forever ya ;)



P/s: Gambar cun ni opkoslah belas ihsan dari Jacob versi slim a.k.a Hemy. Jejaka berbaju belang itu :) Satu2 nya antara kami yang sudah berkahwin. Hoho

8 comments:

Jard The Great said...

aminnnnnnnnn!!!

moment said...

aku suka ayat last!
satu2nya yg sudah kawennn~

psl tu dia paling sengal..kikiki

*~ aRaBeLLa ~* said...

aku harap dia tak upload pic "kontrovesi" dia dgn betik tu..ekekekke

zonaku said...

hehehheheee......

apa2 pic pun aku suka....
ayat last best! abes la saham ko nul!

er... td kitorg ke fradoo sebelum gerak ke tepeng

Aidy Shahiezad said...

memacam geng yg ade kt mesia nie skrg... hehehe... :D

visit my latest entry:
http://aidyshahiezad.blogspot.com/2010/07/gejolak-rasa-jiwa-geraji.html

Masy said...

x sabau tggu pic lain! HEHEHE

HEMY said...

kih kih...aku sengal sebab dah kawin ke???ngeh ngeh..

tu la erina..harapnya leh la kekal..tapi satu masa nanti yg pasti memmuah sume ni tak dapat dh nk bersama..masa tu mungkin aku akan invite korang sume utk berblog kat blog memuah

masa tu, tu la medium nk tau citer n update sume

sob sob

Stilla said...

wah best da jak gbr2 ya...semua sporting...suka ngr eh..=)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015