Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, July 09, 2010

Gerhana


Malam semalam adalah sangatttttt best. Ada dua sebab, first sebab dapat jumpa geng memuah dan second sebab dapat tengok eclipse. Awuuuuuuuuu! (bunyi serigala ;p). Bagi aku movie ni ialah yg palingggg best antara tiga2 siri twilight. Best2! Movie Twilight yg first, macam oklah, best jugak..semua lepas tgk  movie tu jatuh centa ngan Edward, pergi mana2 je dengar cerita pasal Edward, almaklumlah, Jacob masa ni tak hot lagi, ala2 caveman pulak tu. Haha.Yang kedua, paling tak best, sebab masa ni Edward bagi aku sangat lemah dan jalan cerita pun macam slow gila. Haishhh. Dan yang ketiga ni sangat BEST! Sukaaa! Sexy vampire vs Hot wolfman! Dengan Edward yg super duper sweet, Jacob yg OMG, hotnya ko! Jalan cerita yang best, kesimpulannya memang best lah. Tapi memang paling menyampah dengan Bella la kan, even ko Switzerland ke hape ke tapi dia memang annoying tahap unta. So kanak2 & mengada2. Palui! Eh..aku teremo pulak.Apa2pun, it was a sweet happy ending story. I loikeee~

Malam tadi juga berjaya mengumpulkan 9 orang geng memuah.Wee..sangat seronok. Even last minute plan, tapi syukurlah menjadi. Lama tak jumpa diorang dan bila dah jumpa memanglah havoc. Gelak2, lompat2, gedik2, makan2 sampai tak larat. Eyyy..keseronokan yg tak boley di describe ngan kata2. Kena tunggu pic2 dari Hemy dulu baru ley cerita betapa seronoknya kami. Memang seronok gila! Sayang korang sangat tau. Mmmwwaahhh!Boleh baca jugak pasal gathering happening ni kat blog Jard.Tetiba aku teringat Arabella order satey 6 cucuk je.Wihihihi. Lawak comel la ko ni beb. Adoyai. Hemy, aku bersyukuurrrrr sangat2 ko tak dapat duduk tengah diapit oleh gadis2. Akhirnya, ko kat hujung, Keri pun kat hujung.Kalau tak konfirm gadis2 sebelah ko berbau serigala. Muahaha! Keri, dah belanja soft cheese cake, bubur mcD kire burn la eh? Lagipun, gigi ko kan dah sehat ;p.Kak Masy cantek, thanks sebab jadik copilot kite malam tadi. Nanti sambung cerita yg unsangkarable tu k. My God! Wafa, thanks for the betik,sangat sedap! Aku breakfast betik pagi ni ;). Kak Zona, hope u love the gift. Jaga leklok tau. Hee. Kak Aima comel, siaran world cup akhir pada 12 Julai,2.30 pagi ye kak.Lalala.Jangan lupa kita sama2 pakai baju oren malam tu. Go ORANJE go! Nanti bila dapat pic baru ley cerita banyak2 lagi ok.Kitew nak sambonk tidow baleq niw. Nantoks taw. (menyampah siot!. Haha).Oklah, daaa ;))

P/s: Entry yang banyak dengan words Best & Seronok ;p

12 comments:

Masy said...

best gilew kan mlm tadiw? auuwww walaupun akak tak tertarik hatta seposen pown kat dua2 lelaki dlm cite tu, tp ai enjoice jelah uolss.. ateeee.. ade lelaki kat blkg akak mengangkang smpi tertolak2 kusi akak, lg sket je akak nak bertukar jadi wolf lantas menikam peha beliau. huhuhhuuhuh

apewpown, we all have fun last nite (ayat anul hahahahhha). x sabarnyew nak tunggu gambaw auwwwwww

*~ aRaBeLLa ~* said...

huhuhu ye lew ingatkan tak dew owang nak makan sate sbb sumew dah order..huwhuwhuw..aq tak sabar nak tunggu hemy upload gambow niew..
ekekekeke

moment said...

aku masih tergelak sorg2 if igt ko order 6 bella! haha mmg lawak cute! kikiki

sy mau hadiah jugakkkk~

:: p R i n c E s S _ N :: said...

nk tgk!! nkt gk!! tp x to smpat ke x..bz yg hamatttooo..

zonaku said...

hehehheheee....
korang ni....
pening aku baca!

anyway we all had fun i guess kan?

er.. bella ko selamat sampai rmh kul brp???? ker ko n anul had extra fun?

Jard The Great said...

haha... klakar komen zonaku.. kontroversi.. =p

*~ aRaBeLLa ~* said...

what a night! kuikui i means wif uolls la hokeh..ekekeke

zonaku said...

hehehehhee...

ala.. takat sesama kita bersembilan... xder mendernye nk kontroversi bagai....

kita2 tau jer la kannn...

aim-a said...

wow!!! i loike!!! haah..malam tadi kitew semua have fun..sayew rasew sangt seronol!!! ( alah..tak reti laa nak tulis pesen2 yg belit2 lidah tu..hihihi ).

anyway!!!! luv u ollsss tauw!!!! so..what is our next plan???lanchang???

HEMY said...

hahaha..6 batang je...new born mmg cmtu...

Erina Asmawani said...

Kak mAsy:
sampai hati akak tak tertarik kat kesexyan edward n kehottan jacob tu. Diorang sangat rawwrrrrrrr! tau kak..haha

loh..kerek gila mamat belakang akak tu, gaknya die x sabaw2 nak tukar jadi serigala..tu yg gigil2 kaki die tu..huuu

Arabella:
Tapi kan..ngapew ko x order 10 je alang2 kan..niw order 6 je. Agak comell disitew weh. Tak pewnah aku dengar org order 6 je. Lucu la. Haha ;p Tula, akuw pun taks sabaw naks tunggu hemy uploa piz bebanyaks niw. (Peh sumpah nyampah tulis gini!haha)


Yeahh! we had a really great time last nite. Awuuuuu!!!Hoho

Wafa:
Sangat kiut kan.Misteri 6 cucuk satey. Hihihi..

Wafa, oraitttt, nanti i send u adiah k ;)

Erina Asmawani said...

N:
weekend nanti g tgk ngan hubby yunk ;). Mmg best!

Kak Zona:
Yupp! sangat heppy. Dengan kak Aima n keri tak abis2 gaduh, ngan teettt..teeet..ttettt nya, ngan kisah sipolan itu, ngan kisah kontoversi ZS tu. Bila lepak2 camni dapat relasekan tension n mengeratkan hubungan kan ;))

Jard:
yeahh..very kontroversi..hahak ;p

Bella:
kalao terjadi pape pun antara ko ngan hemy..hanya korg duaaaaa je yg tau kan..hahahahhak ;p

KAk Aima:
Love u too kak. Next plan? bbq kat rooftop umah keri kot. Hehhe

Hemy:
6 batang? 6 cucuk la weh..haha..newborn eh..hee..sesuai ar nganbella ngan cute like baby ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015