Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Sunday, July 11, 2010

Mungkin ini entry yang terakhir.



Aktiviti hari Sabtu semalam, pagi2 dah pergi Mines, main boling.
Ofis mama ada buat bowling tournament.


Breakfast Mat Salai. First time makan. Sedapppp! :)


First time tangok mama main bowling. Wow! Kagum!
Yeahh! This is my mom. ;) Go mama go!


Aku pun menjadi peserta jugak.Dahla pesen tangan senget, ratu longkang. Gigih jugaklah main demi mama. Mujur team member aku yang lain sangat power2. Boleh bagi tunjuk ajar ;) Yang penting diorang sangat sporting & masuk kepala even baru 1st time jumpe. Resultnya? Haruslah aku paling corot  ;p


Aku lah yg 58 je tu. Haha.
Ni game first, ada 3 games semuanya. 

Dan disebabkan aku yang corot tu, group kami dapat no 5 je dari 23 group
Haha.Kire oklah tu kan dari tak dapat apa2 nombor ;p
Aku lah orang yg paling beruntung, dahla main corot, dapat adiah pulak tu. 
Hahahah.

Tapi grup aku memang hebat, sebabnya..

Ada kak Intan. Fisrt Turkey. 3 strikes in a row!
Power!

Dan sorang lagi yang paling power

Bro Piyapong!
Haaa..jangan memain. Best player! Jatuhan pin tuk 3 games ialah 453. Paling banyak jatuhkan pin dalam satu  game ialah 212. Gila kentang kan beliau! Hoho. Pastu memula aku ingat nama dia ni nickname je, lebih kurang sama ngan name blogger femes Pipiyapong tu, rupanya ni memang nama betul dia ;p. Dia org siam rupanya.


Pas habis game, pergi makan! Yeahhh!



Nyummmayyyy!


Sekian sahaja aktivi pada hari Sabtu. Dan sekarang aku tengah gigih mengemas.Mempacking baju dalam beg besar.BESAR punya! Kenapa? Nak pergi mana?


Sime Darby Mangement Apprenticeship program 2010.

(Sila klik tuk lebih jelas, nyata dan polos)

Alhamdullilah. I've been chosen out of beribu orang yang pergi interview ni haritu.Peluang hanya datang sekali, takkan nak lepaskan. Betul tak?Masa tuk mencari pengalaman & kawan baru ;)Doakan semoga semuanya berjalan lancar & baik2 saja k.Weee..Happpyyyy~

Dan, aku juga telah membuat keputusan tuk memprivatekan blog ini. Bukan apa, just nak limitkan readers je. Sebab sekarang ni, aku rasa blog ni terlalu expose. Semua orang baca. Kekadang timbul rasa takut. Yelah, orang yg kite tak kenal, tahu pasal kehidupan kita.So, lepas ni hanya FRIENDS & FAMILY je yang boleh baca blog ni. Rasa selamat sikit. And for my beloved friends sekalian, kindly drop down ur email k, so that aku ley invite kamu semua baca blog ni ;). Dun worry, geng Memuah & semua yg tersenarai dalam bloglist aku juga akan diinvite. Jangan lupa bagi email tau. Kalo tak, camne nak invite ;)

Ye, mungkin ini ialah entry terakhir sebelum blog ini diprivatekan bermula Isnin. Mungkin juga entry terakhir sampai aku habis training (InsyAllah) sebab aku tak tahu hotel tu ada wifi ke idok. Kalo ada, syukuurrrrrr, Kalo takde, pasrah jelah. Huu.berhabuk tebal la gamaknya blog ni nanti. Akhir kata, doakan aku berajaya ye kawan2 semua. Kepada geng memuah, kalo buat apa2 event, ingat daku dalam doa kalian k. Hee.Oklah, nak sambung mengemas.Semoga berjumpa lagi ;)


P/s: Perasaan happy, sedih, nervous bercampur aduk!

14 comments:

Bapak said...

good luck erina!

email bapak, azliadlan@yahoo.com..heheh...

zonaku said...

all d best dear......

*~ aRaBeLLa ~* said...

nih emel aku..
bella_lullaby@hotmail.co.uk
anyway, all the best..mesti debor gile kan?huuhu

Aidy Shahiezad said...

boleh plak hotel tue xde wifi.. adeh...

add nie: nick.izriezad@gmail.com

HEMY said...

58??wahahaha..mmg ko pakej lengkap la nk join kuarga aku boling..boleh yg plg corot tu menang ngan ko..mwahahaha

~ miss femme fabulosity ~ said...

Good Luck babe !! :) Seronoknye training kat Genting !! Wooohoo.. Sejuk2 nyaman gitew ;-)

Hurm, anak tokei ABC fofular , haruslah ramai yang nak membaca blog ini kan? Heheheehe..

My email : syazell0201@gmail.com

Take care !!

martina matsah said...

all the best erina...jaga diri elok-elok.....congrats anyway....

jgn lupa add mer yerr..hahaha (risau bebenor x d add).....sengal

sweethOneY said...

gd luck ena.. jgn lupa invite izza taw klo nak private blog. hihi

sweetzaza@gmail.com

~Am said...

eh...I'm your cousin's friend kat miri....i baca your blog once in a while and i like it...invite boleh?
thanks. if u click the profile pic kat sebelah ni, ada my email address kat situ...nak letak kat sini, cam public la pulak

peaNut said...

ena!!!!jgn lupak kmk lak k...invite me!!huhuhu
anyway,,good luck ok sis!!kmk akan sentiasa doakan kejayaan ktk k..huhu


congrats 4 u all walaupun x dpt jd no.1

:: p R i n c E s S _ N :: said...

private?? invite N k nti... ayein_0905@yahoo.com


yeaayy!! nk g SD MAP..hopefully u enjoy over there...besh!!

Dayangku Army said...

gud luck my dearly ena..tahniah ek. Jangan lupa invite i k. amysueraya@hotmail.com

Masy said...

masyita4180@gmail.com

invite jgn x invite ehehehe

Stilla said...

Jgn lupak invite kmk juak k..hhehe..nway gudluck dear..=)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015