Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, November 17, 2010

Menyambut Aidiladha yang terakhir...

.........sebagai single.
tahun depan dapat title lain pulak.
InsyaAllah~

(^_^)

Aidiladha tahun ni amatla simple, takde rendang ketupat semua di pagi raya.Sebab diri ini sorang2 je dekat rumah. Yang lain semua di rumah metua. Ayah, mama dan Caca balik kampung tapi aku tak dapat ikut, kerja. Tapi takde feeling sedih2 pun sebab petang raya nanti mereka semua dah balik sini semula.Rumah kembali ceria. Oklah,nak pergi buat coklat & cookies untuk "hari istimewa". Salam Aidiladha semua~


dup dap dup dap
menghitung hari..


8 comments:

CaDLyNN said...

menghitung hari..detik demi detik..masa ku nanti...(err tak ingt)

sabar ena :)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ehem ehem...pe la gamaknye kan~~

sweethOneY said...

nnt klo ada masa yang, share la resepi coklat tu ye. mcm best jek. hihihi. rajin lah ena nak buat sendiri sme :)

selamat bertunang!

Ogy said...

salam ziarah dr mama...nk bertuanang ya...bestnyaa...hik3...mama lak excited...

zonaku said...

bagus betulla... homemade!

k.e.r.i. said...

aku nak cookies!

Erina Asmawani said...

lynn:
Alhamdulillah dah selesai, pasni menghitung hari tuk wedding pulak ;)

Pojie:
dah tau kan ;)

Izza:
ok yunk..t kalo free ena wat tutorial pasal coklat ni eh. senang je. hehe..wat sendiri sbb lagi puas hati :)

Erina Asmawani said...

Ogy:
maceh mama ;)

Kak zona:
nak asah skill kak ;p

Keri:
nanti aku buatkan k..hehe









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015