Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, November 02, 2010

Permulaan November yang indah~


Ya Allah Ya Tuhanku, 
Permudahkanlah  segala urusan ku 
Semoga segala apa yang telah dirancang 
selama ini berjalan lancar
Amin ya rabbal alamin


(^_^)


P/s: sekarang tiap masa hati berdebar2, cam ada rerama dalam perut. Oh, simptom jatuh cinta kah ini? Jatuh cinta sekali lagi ;)

11 comments:

CaDLyNN said...

aik..bakal ade makan2 besar ke ni?
semoga apa yang dirancang berjalan dengan lancar ye ena!

:: p R i n c E s S _ N :: said...

ade 'majlis' bakal blangsung ke dear...??

HEMY said...

ni mesti dah bincang nk kawin ni.maklum la..chucky dh berkerjaya skang..hehe

zonaku said...

tangkap itu rama2 yer...
kalau kelip2 lagi best, letak dalam botol, jadikan lampu

Masy said...

brape hb?

❀aRaBeLLa❀ said...

nak bertunang dah ehhh

Erina Asmawani said...

lyn:
insyaAllah lyn..aminnnn ;)

N:
yup..insyaAllah ;)

Hemy:
bijakk..bijak2! haha..x abes2lah ngan chucky ko tu..

Kak zona:
cane nak tgkp kak..wah kelip2..comel2 ;p

Kak Masy:
nanti kte inpom akak ye ;)

Bella:
InsyaAllah ;)

sweethOneY said...

ehem.. makin dekat ngan bau nasi minyak ni :)

Dayangku Army said...

wah!!!!!!!..advance tahniah dr ku ena. Hohoho! war2kan la ye bile..

Linda Musa said...

wahhh ririn...dalam hati ade taman..dalam perut ade rerama yer...n now kami semua kat sini dalam otak ade pelangi okay...pls let us know ASAP tau...happy for you...hikhikhik

Erina Asmawani said...

Izza:
aip..tu cam bau nasi minyak sendiri je? ;P

Amy:
thanks amy, once dah confirm ley dibagitau ye..hee ;)

Linda:
thanks linda ;)) wah..dalam otak ada pelangi ye..lama x jumpe linda.rinduuu.huhu









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015