Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, November 08, 2010

Kronologi hari minggu saya ;)

 Hari Sabtu gigih membuat coklat2 ini

 Khas untuk si cintahati sempena konvokesyen beliau.
Yes..I made it myself ;)

Hari Ahad, saya dan si cintahati ke Karnival Pengantin dekat SACC. Oh, sangat2 tak rugi pergi ke sana. Walaupun kami pusing2 kejap je untuk survey2 apa yang patut,tapi cukuplah pamphlet2 yang dibagi oleh warga2 penjaga booth dekat karnival tu buat tangan kami penuh.Bagus pamphlet2 ni semua, boleh buat rujukan untuk kami untuk masa akan datang :)

Seterusnya kami ke kedai emas. Untuk membeli pisang emas dibawa belayar, masak sebiji di atas peti. Haha.Sudahla Erina. Jangan awak merepek pagi2 Isnin ni. Ye, kami ke sana untuk membeli barang kemas semestinya. Sempena hadiah birthday saya? Mungkin ;). Terasa sangat teruja sebab ini kali pertama memilih barang kemas dengan yang tersayang. Pengalaman yang sangat bahagia sebab saya selalu berangan macam mana agaknya perasaaan membeli barang kemas dengan si dia. Dan akhirnya anganan saya itu menjadi kenyataan. Sangat gembira tak terkira. Alhamdullilah ;)



Poh Kong menjadi pilihan hati saya berbanding dengan kedai emas lain sebab design kat sini sangattt cantik molek dan moden. Bagi saya lah. Dan yang penting harga pun sangat berpatutan. Tak macam kedai emas lain yang design so so je, tak pun tersangat mak datin lepastu harga tersangatlah pengsan. Saya tak nak menyusahkan kesayangan saya. Harga yang sederhana cukuplah, asal saya suka, dia pun suka. Kami sama2 suka. Eceh  ;)

Lepastu kami ke majlis perkahwinan kami di Meru, Klang. Minta berkat ;).Wedding yang simple tapi super duper meriah. Semua tetamu yang hadir sangat2 terhibur ngan persembahan artis jemputan. Ayu SitiNurhaliza. Ye..Ayu SitiNurhaliza. Lagi hot dari Siti Nurhaliza ;)

 
Ukie & Shira
Semoga berbahagia ke akhir hayat & dapat baby comel2 ok 
(^_^)

Dan akhir sekali kami ke PKNS Shah Alam untuk membeli barang2 penting dan saya sangat suka moment itu. Sangat lain. Memanglah selama ni selalu shopping sama2 ngan cintahati, tapi shopping kali ni memang terasa lain nya. Lebih indah dari biasa. Even letih seharian berjalan, tapi saya rasa sangat happy. Lain macam punya happy ;)

11 comments:

Cik Bee said...

itu coklat kan?!!!
sangat comey n look yummy!! nak jugak.. hahahaha

❀aRaBeLLa❀ said...

pandainyeko wat..leh wat biz tu..

♥ manje ♥ said...

dah lama sgt tak singgah kedai emas... teringin plak (^__^) ~

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ehem2..poh kong tuuu~~

CaDLyNN said...

ena..poh kong bukan boleh thn mahal ke?xpela..janji mampu..haha

bestla ye...dari angan2 jadi kenyataan..eh..da mcm lagu plak~

sweethOneY said...

perasaan beli cincin dengan yang tersayang memang lain gila feeling dia.. dah kuar kedai asyiklah senyummmmmmmmmmmmmmmmm je manjangggggg.. happy for you yang :)

eh, betul ke ena buat sendiri tu????

Masy said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaa jelesnyeeeeeeeeee

Erina Asmawani said...

cik bee:
yup..that is choclate. comel kan? :)
meh sini meh ;)

bella:
gigih aku wat tu sampai tonggang terbalik dapur. huhu.kalo wat biz xtaula cane jadinya..

manje:
harga emas skrg 151 ;)

Pojie:
ehem ehem.poh kong jela ;p

Erina Asmawani said...

lynn:
x la compare ngan habib.poh kong mampu milik lagi ;) tula..akhirnya kan..alhamdullilah ;)

izza:
tau xpe yunk...mmg sampai ke rumah asik senyummmm je ;)

yup..yup..i made it myself ;)

Kak Masy:
nape jeles2 ni kakak? huhu

zonaku said...

cedapnya cekelat itu..........


sebelum datang penang buat bebanyak yer

Erina Asmawani said...

Ok kak zona..x jadik masalah punye ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015