Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, December 27, 2010

Christmas exhange gift party~

Last week ada exchage gift party kat ofis. Seronokkkk! ;)

 Dominos heavennnnn ;)


  
Dapat hadiah besar dari ofismate, Sally ;)


Dapat towel pokodot-riben-biru yang sangat comel gila.
Thank u Sally ;)
Oh, teddy bear tu sangat cute  kan. Jeles kat orang yang dapat ni!


Bagus jugak exchange gift party ni sebab masing2 happy dapat hadiah. It's a good therapy to release tension. Nanti nak request kat boss suh buat party camni lagi. More often ;) hoho


Okla, happy Monday blues everybody! ;D

7 comments:

CaDLyNN said...

nak bear tu....comey sgttt...gebusss

p R i n c E S s _ N said...

pizzzaaa...!!! saya mahu itu!!!

Masy said...

mekasih ena.. nanti jgn lupe adiah utk akak plak.. lalalalalala~

sweethOneY said...

comelllll.. bestnya ada party2 gni. klo kt ofis org, harapan jela :P

Erina Asmawani said...

lynn:
comelllll kan..

N:
sila carik cepat, nanti baby ngidam ;p

Kak Masy:
hohohoho..ye kakak, sama2.tahun depan ena bg eh..

izza:
ena pun 1st time rasa exchange gift ni, offis before ni non ado

shera said...

owh.shira pon de exchange gift christmas ritu.dpt tabung n chocs! best2 ;))

Melati said...

hi erina!
bearrr tu comelll sangat, mesti bulu dia lembut2 sure best nak pelukk kan!
pizza, dappnyaaa =))

*my office pun ri tu ada buat exchange gift party, heheee









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015