Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, December 04, 2010

Dari mana asalnya ais krim potong?

Dari sebongkah ais krim sebesar batu bata.
Kemudian di potong.


 Lalu dicucuk kan lidi ditengah2 nya.



 Tadaaaaaa!!
Inilah hasilnya..
AIS KRIM POTONG!
Hohohoho


Siap sedia untuk dimamam.
Aummm! 

Ais krim potong rare ni memang tak dapat di mana2
kecuali di MAHA 2010.
Harga singgit je.
Sedap lemak berkrimmm! Nyummm.

Sape2 lom gi MAHA rugi wooo..
Gi cepat :D




P/s: Bangun pagi harini, mahu ke kursus kahwin bersama encik tunang ;)

10 comments:

fiDooo said...

Maha karya cinta, huhu...

zonaku said...

sedapnya...............


hhmmm eskrem goreng pun dah lama x makan

CaDLyNN said...

erk..tu perisa ape tu ena? jagung? durian? hoho

HEMY said...

last aku pegi maha ended up lepak bangnan ekon je sebab panas banget

Erina Asmawani said...

fid:
ehhhh..mane ilang fid ni? da tukar blog ke dik?

kak zona:
mmg sedapp!

betulla..ais krim gureng coklat..enaknya!! *craving*

Lynn:
perisa jagung lemak2! sedapp!

Hemy:
tau xpeee..samela ngan aku weh..huhu

Aidy Shahiezad said...

biasa eskrim potong tue kira buat pakai acuan kotak kecik, then beku dlm freezer.. skrg nie dah jadi, beku dulu, then potong kemudian plak.. hehe.. :)

-----------------
my new latest entry:-

Merah Sang Dal Alif Rho Kha...
http://aidyshahiezad.blogspot.com

p R i n c E S s _ N said...

N x g pon yunk..x larat nk bpanas2..ade y tumbang nti...tp trase rugi plaks..

Erina Asmawani said...

Aidy:
kalo camtu bukan original ais krim potong la..yg kena potong baru betul2 aiskrm potong..hehe..

N:
jangan la yunk..memang tidak digalakkan tuk preggy mommy or yang ade anak kecit or warga emas gi sini. memang sangat super sesak n tak selesa. Huhu

Halia Kentang @ Annpaan said...

nk gak ais kream potong tu
hehehe

Siti Asiah said...

alahai, i mengidam nak makan eskrim ni la...time kecik2 dulu ade jual...hari2 beli...skg tibe2 plak mengidam...huhu
katne la nak dapatkan nie...









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015