Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, December 29, 2010

Tak ternilai harganya..

Hari Ahad lepas, pergi shopping barang2 hantaran dengan encik tunang. Perasaannya sangat happy ;) Memang lain dari shopping2 biasa sebelum ni. Masa ni lah nak demand2 kan. Ngeh ngeh. Lepas shopping2, ke rumah abang encik tunang, malam tu ada solat berjemaah & baca yassin bersama2 dengan family encik tunang a.k.a my-future-family-in law. Pengalaman yang sangat tak ternilai harganya. :) I'm so grateful to be part of the family. Alhamdulliah ;)



P/s: Dalam hati ada taman bunga  ;)

7 comments:

CaDLyNN said...

ouch...bahagianya dia...
ena...ko p kenduri ayu bajet dlm kul bape? aku ni duk pas kad kawen ayu kt syidut tapi smpi la ni aku nye tak dapat..hahaha..pakcik posmen ni ngelat tau..mencikkk

HEMY said...

been there, done that and still doing it=]

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

waahhh..great..somel nye...

sweethOneY said...

bahagianyaaaa tgk enaaa.. soooo happy for you yunk!!

p R i n c E S s _ N said...

simpan sbg kenangn..nti bile geram2..igt memori ni balik..msti tsenyumm...

Erina Asmawani said...

Lynn:
:) aku g dalam kul 12-1230 camtu kot..aku pun xtau umah baru dia ni kat ne..kene g awal, takut sesat barat plak..ko tau alamat umah dia x?

hemy:
soo shweetttt ;) Alhamdullilah..

pojie:
nanti ko wat gini jugak tau kat bakal bini ko ;)

Erina Asmawani said...

Izza:
thank u yunk..tula..dalam hati ada taman ;)

N:
tol tu kan..thanks for tips ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015