Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, December 10, 2010

Tahniah! Tahniah! Tahniah!

Pertama. Tahniah! kepada adik ipar kesayangan kerana telah mengandung 4 minggu ;).Syukur Alhamdullilah, bertambah fruitbaby lagi sorang tahun depan. Dapat imagine raya tahun depan macam mana. Mesti super meriah ;) Best2! Tahniah! jugak buat adikku, terserlah kelelakian mu wahai adik. Ha ha ha ;p

Tahniah wahai  bakal abah & ummi ;)


Tahniah! kedua adalah untuk kazen tercinta ini. Tahniah! on ur convocation day yang lalu dan tahniah! juga kerana berjaya mendapat dean list untuk sem pertama degree ini. So happy for u my dear ;)

Tiada apa yang dapat menggembirakan hati seorang 
ibu dan ayah selain melihat kejayaan anak2nya ;)


Dan Tahniah! ketiga adalah untuk diri sendiri kerana berjaya mendapat MC untuk harini (-_-"). Ok, ini tak perlu tahniah, lebih kepada takziah. Huhu. Bangun pagi, kena period cramp yang amat dahsyat, bukan setakat di perut, malah kaki pun cramp. Sangat luar biasa sungguh. Tak pernah pulak sekronik ini, selalu sakit manja2 je. Pergi klinik depan rumah, terbongkok2, gaya jalan dah macam nenek nenek si bongkok 3. Huhu.Yang bestnye klinik depan rumah ni, doktornye mungkin ada kuasa saiko yang tinggi. Sebelum bagitau sakit apa dia dah tau dah. Macam tadi, baru je duduk, katanya aku ada penyakit anak dara. Senggugut. Magik betol doktor ni. Lepastu sambungnya lagi, ubat untuk period cramp ni senang je.Awak kena kahwin dan cepat2 dapat baby. Lepas dapat baby 1st, InsyaAllah awak tak akan menderita sakit ni lagi. Awak kena berusaha keras hari2 untuk dapat anak ye lepas kawin nanti. Wahhh..doktor guna istilah "berusaha keras" tu tak tahan. Baik doktor, saya akan berusaha keras hari2 nanti, cepat bagi saya ubat dan MC. Jawab aku dalam hati. Really meh lepas dapat anak nanti dah takde period cramp? Bagus nih! :D


2 pain killer. Kuning = extra strong. Makan sebiji. Tido setengah hari
Kuning hijau = not too strong

Ok doktor. Terima kasih. Ni baru bangun tido lepas makan sebijik yang extra strong tu.Mujarab sungguh. Bangun2, terus rasa tak sakit dah.Tapi siap mimpi2 hantu tu yang tak best tu. Huhu (T_T).Oklah, nak gi exercise kemas rumah bagi keluar peluh. Hiyahh! Hiyahh!

7 comments:

CaDLyNN said...

wah..congrats!!!!
ena..semoga cepat sembuh :)
jgn sakit lame2..nnti ilg chuby mu itu~

zonaku said...

huhuhuhuuu.....

x suka mkn sangat sebab akan stop period trs... tetiba rasa cam x normal kalau takat sehari dua jer


bab lps kawen tu ada y betul n ada y tidak

ada kwn mmg lps kawen jer dah x sakit trs.. kata orang dia n suami mmg sgt2 serasi... sbb dia punya azab masa zaman sekolah adalah menakutkan


n ada jugak hadapai masalah x seteruk itu, tp lps dah anak dua pun still kene...
wallahualam!

Bapak said...

tahniah buat adik dan kazen erina.

buat erina semoga saranan doktor tu dipermudahkan..heheh...er..semoga cepat sembuh

sweethOneY said...

hehe. takpe. lagi bape bulan je dah leh hilang period pain tu :P opsss!

Lady Antz said...

tahniah2..tambah lagi cucu pak usu..hehe.. alamak, terpressure la pulak.. oh noo.. hehehe..
anywy, sabar ek..jgn mkn ubat byk2.. huhu..

Erina Asmawani said...

Lynn:
maceh dear..sakitnya sehari je..sekr sudah ok. Alhamdulliah..dun wori lynn, chubby tak kan ilang, takut makin bertambah je..wuwu

Kak zona:
betul ke period akan benti kak mkn ubat ni? huhuhu..scarynyeeeee (T_T)

ooo..cam tu eh, ikut keserasian..harap2 ena nanti serasi ngan hubby..biar period cramp ni go far far away ;)

Bapak:
Aminnnn ;p
maceh bapak

Erina Asmawani said...

Izza:
yeee..hehehe..moga ilangla period cramp ni nanti.InsyaAllah ;p

Kak ieja:
jgn pressure2 kak ieja..preggy ni berjangkit, lepas ni mesti jangkit kat kak ieja pulak ;)
huhu..ok2, x makan banyak ubat ni.takut pulak









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015