Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, May 12, 2011

Review: Door gifts

Salam. Harini nak review pasal door gifts pula :) Masa majlis saya haritu ada beberapa jenis door gifts. Antaranya ini..



Cute vintage tumbler. Siap ada straw lagi. Ni untuk kanak2 ;)
Buh gegula dalam tu.
Bekas ni beli dekat Romantika dengan harga RM1.20 satu

Handmade Chocolate ;)
Haaa..yang ni memang special made by my beloved sis. Dia memang expert bab2 buat choc ni.Dan dijamin sedap sebab dia gunakan choc yang bermutu tinggi. Untuk choc macam ni harganya RM2.50 sahaja.Berminat? Boleh lah tempah dengan dia. Bukan choc macam ni je, macam2 jenis choc dia buat.Oreo, choc with edible sticker.Macam2.Dia pun ada buat kelas untik buat coklat nih. Untuk maklumat lanjut sila ke website dia. Lynn Chocs. Sekarang ada promosi sempena hari guru. Berbaloi2 ;) Thank u so much sis for those lovely chocs.Semoga anda dimurahkan rezeki ;)


Lovely Cookies ;)
Sponsored by Kolej Komuniti Bayan Lepas.
Thank u sooo much ;) Alhamdullilah, rezeki.


Ada lagi satu. Vintage love box. Dalam tu ada cookies made by myself ;). Yang di buat dengan penuh kasih sayang . Tapi sayangnya tak sempat nak snap pic love box tu. Huhu.Apa2 pun saya bersyukur sebab door gifts nya cukup. Harap tetamu semua happy dengan door giftnya. Thank u so much ;)

7 comments:

sweethOneY said...

ada niat nak bg choc buat doorgifts.. tp sempat ke nk buat ni.. hehe..

sweethOneY said...

eh sponsored by kolej komuniti bayan lepas? jauh imported tu yg.. hehe

CaDLyNN said...

aku dapat handmade choc n cookies dalam vintage love box...sedap semuanyaaaaaa....thanksssss

HEMY said...

baru layan 4-5 entri dalam blog ko ni...nice gak photoshoot2 ko..tp yg part kat shopping mall yg betul2 sporting je leh..

cam aku segan..ekekeke

Masy said...

anul reti segan?? HOMAIGODDD!!! tak ku sangka, betik dah jadi nangka!!

nmpk cekelat.... nk cekelatttttt.. nak cekelat oreoooooo

Erina Asmawani said...

izza:
kalo nak jimat masa tempah je kat Lynn chocs yunk ;)

Yup, jauh kan..gigih student sana watkan. Alhamdulillah..rezeki ;)

Lynn:
Glad u like it lynn..heee..happy ;)

Erina Asmawani said...

Hemy:
HOMAIGODDD!!! ko reti segan upenye hemy..hahha..cam x caye..tula, puas hati aku ngan servis OP aku nih.


Kak Masy:
unbelievable kan kak..hemy pandai segan upenye..haha..aloh..kalo akak ckp pasal cekelat mesti kite sedey..InsyaAllah kak ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015