Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, May 14, 2011

Yay! Blogger dah ok! Tapinyaa....

Komen2 latest semua hilang. Entry latest ada.Takpela,asalkan blogger dah ok tu baguslah. Kalau tak semalam sakithati je asal sign in je,under maintanence. Apa yang nak distorykan semalam pun dah terbantut dah. Sigh~

Oleh itu, nah..dipersembahkan gambar2 sepanjang majlis belah encik suami haritu. Btw, gambar2 ni belum di edit tau, ni raw pictures dari encik OP yang baik hati burn semua gambar2nya dulu. Ikutkan dia akan bagi sekali dengan album, tapi memandangkan albumnya amik masa 2-3 bulan jugak nak siap, saya rekues nak gambar2 nya dulu. Hehe. Kesian mama & mak asik tanya mana gambar2 nya. So here we go..enjoy the pictures ok ;)



Ada yang tanya tudung yang saya pakai masa nikah & sanding untuk kedua2 majlis haritu tudung apa.Chiffon ke? Tempah kat mana?Hehe..actually tudung2 yang saya pakai ialah tudung bawal biasa je. Tudung yang dah lama saya tak gunakan.Saya potong 10 inci kiri kanan kecilkan sikit tudung tu supaya senang nak masukkan dalam baju. Tak la kembung sangat nanti. Saya pilih pakai tudung bawal sebabnya muka bulat saya ni sesuai bila pakai tudung bawal, kalau pakai tudung awning tu nampak lain. Tak suka. Jadinya saya pakai apa yang sesuai & kena dengan muka saya.Yang penting selesa ;)


I really love the make up ;)


Permaisuri sehari ;)


Bersama raja hatiku ;) 
Mak andam letak bedak jugak kat encek suami, tu yang putih tu.Hehe


Ngee..


Berarak masuk dewan ;)


(^_^)


Semoga jodoh kami berkekalan ke akhir hayat. Aminn..


Aummm! 
Suap menyuap ini wajib ;p


Suasana di Dewan Keramat AU2.
Cantikk ;)


My beloved family.
Semua sporting bila OP suruh angkat tangan :D


Tunjuk kamera semuaaa!!!! :)


Terima kasih semua.Mama, ayah,adik beradik, saudara2 mara, kawan2 semua. 
Terima kasih banyak2.

Alhamdullilah ;) Sekarang ni setiap masa duk belek2 gambar kawen.Best sangat!


3 comments:

sweethOneY said...

Haah, habis sme komen latest hilang!! Grrrrrr

Ha, dapat pun tgk gambar kawen belah Amir pulak. Hehehe.. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat yang, amin..

Erina Asmawani said...

bengang je kan..haih..ape yang blogger upgrade pun x tau lah..izza nye latest entry "Emosi 2"tu ena x smpat baca lagi..huhu

Aminnnn..mekasey yunk ;)

PutRee SeJiNjaNg said...

purple mmg chantek...;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015