Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, June 23, 2011

Boleh pilih untuk hariraya ;)

Salam semua.Stok baru ShawLover dah sampai. Semuanya sangat comel2.Batch kali ni lebih bervariasi.Ada..

Tudung lycra awning cotton.
Material dari lycra yang sangat berkualiti


Tudung lycra bercorak dengan awning Thai silk.
Cantek cantek! Lembut je kainnya.Pilihan ShawLover nih!


Oh ye, inner neck cotton pun ada!
Memang tengah "in" sekarang ni pakai inner neck dengan shawl kan.


Boleh dipakaikan dengan shawl cotton yang baru sampai ni juga.
Digayakan ala2 loose wrap, comel yo ;)



Inner neck lycra berbling2 pun ada. Tapi ni pendek sikit banding dengan inner neck cotton.Tapi bila pakai, cantik je terletak sebab tak melekat kat dahi. Takdelah nampak tombam. Muka tombam macam ai ni sesuai sangat pakai inner gini ;)


Inner cotton pun baru direstock. Warna yang lebih menarik & kompem tertarik.Hot items dekat Shawlover ni ;)

Harganya semua memang berbaloi2. Tak percaya? Sila terjah
untuk melihat lebih banyak shawl, tudung & inner ok.

(^_^)

3 comments:

Masy said...

yesss back to bisnes!!!

sweethOneY said...

aktif kembali :)

Inner neck tu mcm best kan yangg

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
yezza kak ;)

Izza:
mmg best yunk ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015