Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, June 27, 2011

Random saje ;)

Ni entry caca marba namanya. Main bubuh je cerita2 tentang apa yang terjadi minggu lepas. Dimulakan dengan hari Khamis.Malam Khamis lepas, bersama2 ngan Kak Masy & housematenya Kak Anne, kami telah ke Subway. Kak Masy mahu meredeem kupon Buy 1 Free 1 nya itu. Weee. Dahla diri ini dah lama nau tak makan subway kan, bila dioffer oleh kak Masy, terus on sajok :)


 Sesi memilih2




Best kat Subway ni boleh pilih sayur sesuka hati, aku akan pilih semua sayur kat situ kecuali olive. Hoho.Nyam2. Sos pulak chili, mustard & mayo. Gabungan terbaekk! ;)



Sambil makan sambil berjoyah even tak berapa tahu apa yang diorang bincangkan memula tu tapi last2 tahu jugak. Hahaha. Metacey kak Masy sebab dengan baik hatinya bagi Ena kupon tu, dan juga metacey bebanyak kak Anne sebab belanja Ena. Moga kalian dimurahkan rezeki ;)

Hari Jumaat malamnya pula sesi menonton Maharaja Lawak akhir dengan encik hubby dan mak. Dah jangka memang Sepah akan menang sebab lawaknya, adoyaiii..sakit perut ok! Siap Dafi datang tu tak tahan. Jozan biasa2 je malam tu. Ini membuktikan konsistensi mengatasi populariti. Congtazz Sepah. Congtazzz! :D

Hari Sabtunya pula, aku dan encek hubby ke KL Sentral untuk berjumpa dengan kazen &  makcik tercinta. Lama gila tak jumpa mereka ni, last rasanya bulan 10 dulu. Mereka stay dekat Sabah, itu pasal kami jarang berjumpa.Kami naik Putra je ke Kl Sentral sebab nak mengelakkan jem.Festime yo naik Putra sesama. Auwww ;p

Si mata bulat sayang gila dengan si mata sepet ;p


Yang cantik itu la sepupu tercinta disebelahnya ialah mak oteh yg comel. Happy sangat dapat jumpa mereka ni tapi dapat jumpa kejap je. Uhuhu.Takpelah, insyaAllah nanti kita jumpa lagi ok ;)Kagum dengan sepupu ai tu, dah hilang 6 kg,aku pulak naik 6kg. Memang betul lemak2 nya dah ditransferkan ke aku. Hoho

Aktiviti semalam pula ke Pesta Buku, SACC bersama encek hubby dan jugak mak. Best nye lahai pergi pesta buku tu. Rambang mata. Rasa macam nak beli je semua buku2 yang berkenan di hati.

Inilah hasil rembatan di Pesta Buku tersebut.Dia Lebih Tahu karya Fath Nahl Rahman,Trilogi Siri Kucing Triwarna karya Jiro Akagawa, Rojak karya Amir Muhammad dan Tentang & Kentang karya Saharil Hasrin. Puas hati! Metacey encik hubby sebab mensponspor buku Siri Kucing Triwarna tu dan metacey mak sebab belikan buku Dia Lebih Tahu ;). 


Baiklah, sekarang masa untuk mentelaah buku2 yang telah dibeli. 
Bestnye..bestnye! *mode over excited*




P/s: Mengalami kesihatan diri yang kurang stabil hari ni. Uhuu



8 comments:

Masy said...

kak Linda katanya! kak Anne laaaaaa T_____T hahahahahaha

farihan idris said...

owh ada buku tentang kentang!

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
OH EM G! kak anne ke? nape ena ingat name beliau kak Linda? Hahahaha..bunguk!

Han:
ye ye..ade, sila beli ok, dekat booth fixi ;)

sweethOneY said...

Heheee rajinnya Ena baca novel.. Selamat mentelaah!

HEMY said...

hai Anne..lama tak jumpa Anne..rindu plak..ahahahahaha

lama tak baca buku...huhuhu...tak pernah makan subway..blanje la aku..blanje laaaaa

pRincESs_N said...

berat nek tnda ati manyakk senang ohh..

Erina Asmawani said...

Izza:
nak mengisi masa lapang ni yunk..dulu2 mmg suka bca novel, ni baru nak kembalikan zaman dulu2 tu..hehe

Hemy:
Haha..aku g panggil kak Linda plak. Nasib dia x baca blog ni. Adoiyai malunye pun! Haha..

Alahai, ciannye ko, nanti suh kak Masy belanja eh..hehe

Erina Asmawani said...

N:
betul2, ataupun mungkinkah tandanya..tetttt! Haha









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015