Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, June 22, 2011

Cuti-Cuti Penang: Bye bye~

Hari Ahad ialah hari terakhir di Penang. Flight kami seawal jam 8.15 pagi.Nak pergi jalan memana pun dah tak sempat. Moh la kita direct ke airport sahaja. Seawal jam 630 pagi kami dah checkout dari resort.


Mata adalah sangat2 mengantuk. Kesembapan.

Sesampai di aiport memasing duk tapau McD breakfast dulu dan makan sepantas kilat.Ate, pepagi mestilah kena isi perut dulukan, nanti masuk angin.Masa ni perasaan memasing dah lemah longlai sebabnya masa untuk berpisah. Sob sob. Tak puas lagiiiii..huhu.


Kami bersembilan ;)
We really enjoy ourselves in Penang! Memasing otak gegila.


Time to say goodbye to Kak Zona. Sob sob. Thank u so much kakak comel. Semuanya cukup, takde terkurang apa2 pun ;)


We  Penang!


Bye bye Penang ;)


Dalam flight pulang.

Hemy sempat buat lawak samdol lagi sebeum flight bergerak.Dia dengan wife dia bawak masuk McD coffee & milo yang diorang tapau tadi tu, sekali dia cakap dengan wife dia "Tadi nak sangat milo kan, sekarang pegang la milo tu". Siap dengan aksi2 lagi. Berlawak. Sekali tup2 kopi yg dia sendiri pegang tu tertumpah.Hahahaha.Habis basah seluar dia semua. Sempat lagi cakap "Bird aku dah jadi perisa kopi".Cam harem! hahaha. Tulah, ketulahan dekat isteri lagi.Padan muka! ;p

So, habislah sudah entry Cuti-Cuti Penang kami. Even rasa macam tak puas,takpe..nak buat cemane kan, memasing ada komitmen dengan kerja & family. Kami akan pergi menghabiskan masa together2 jugak sekali lagi nanti. Kali ni dekat mana? Singapore? KK? Tioman? Tunggu je la. Heee.Memuah the best!

Baca entry yang lawak gila ni dari Hemy. Adoi..sakit perut aku ketawa!

9 comments:

Masy said...

bongek nye anul! hahahaahh

betul la x puas. mcm byk tempat x pegi je. akak dok pikir2, apsal kita rasa penat padahal bkn byk pun tempat kita pegi. deymmmmm hahahahha

penat gelak kot. hehe

HEMY said...

ahahaha..aku dh tau bakal tumpah sebab gi bukak tray blkg seat tu sambil pegang kopi..skali betul2 tumpah daaaa...ahahahaha

zonaku said...

ooo.. itu rupanya kisah bird perisa kopi tu...........


len kali datang lagi yer...

cepat vote nk ke mana lak lps ni??? sekali jadi ke PD jer, x pun bagan lalang... hahaha

aim-a said...

owh..itu rupanya asal usul bird perise kopi.hahahahahha

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
kannnn kak..penat gelak satu, penat duk dalam van jgak kot sebb destinasi tmpat dituju jauh2. Tu yang rasa kejap je masa berlalu. Kena pegi lagi nih!hoho

Hemy:
serve u rite beybeh. Hahaha.Ketulahan ngan Cembam.

Erina Asmawani said...

Kak Zona:
tula kisahnya kak..ahhaha..mmg lawak si anul tu. Bongek je.

Kat memana pun x kesah kak, asal jumpe je kompem happening. Terburai isi perut ketawa.Haha

Kak Aima:
ye..gitulah kesahnya kak..haha

sweethOneY said...

bestnyaaaaa cuti2 ramai2 :D

Dah macam entry tu, lawak gilaa nak2 lagi ayat teletubbies tahyat akhir, terpecah gelakkk sorang2 depan pc :D

Erina Asmawani said...

Izza:
kannnnnn..lawak gila si Hemy tu..adoyai..mmg best cuti kali ni ;)

Nem0 o0h Nem0 said...

bestkan penang.sy suka lagi2 mknan,superrbb!!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015