Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, June 01, 2011

Manis macam gula ;)

Tak boleh tido. Tadi dah baring, dah siap2 untuk tido. Tapi bila pejam mata, teringat encik hubby. Peluk bantal, pusing kanan, pusing kiri, still tak boleh tido jugak. Uhuhuk. Lain nya perasaan bila takde encik hubby di sisi.Rinduuu (-_-)

Bila rerindu ni mulalah teringat semua benda2 manis yang dia pernah buat (ecehh..nak start menjiwang lah ni.Bagi can lah eh.Ngee ;p). Encik hubby sekarang pandai buat suprise tau.Sehari sebelum pergi cuti2 Terengganu haritu, encik hubby balik ke Shah Alam (masa tu aku stay dekat umah mama, Shah Alam) dengan bawak beg baju kesayangannya dia tu. Dia ada satu beg baju oldschool empat segi yang akan dia bawa ke mana2 je. Senang katanya, dalam tu boleh sumbat semua benda. Malam tu kami borak2 sambil aku kemas2 beg nak ke Terengganu,tetiba encik hubby suruh amik cardigan yang aku pesan dari beg baju oldschool dia tu.Cardigan tu tertinggal kat rumah Lembah Beringin masa tu. Buka2 je beg baju oldschool dia tu, nampak sesuatu yang berwarna pink. Berplastik. Hati dah berbunga2 dah time tu. Hihihi. Rupanya beliau saja nak suprisekan wife dia ni.Beg laptop isterinya ni dah lama dah putus talinya, jadi encik hubby hadiahkan beg laptop yang baru. Pinkkk lagiiii. Sukaa sangat tahu!Memang terkejut den dibuatnya :D







Tak sangka betul dapat beg laptop idaman ni ;)



Dan baru2 ni, beliau buat kejutan lagi..dengan menghadiahkan isterinya ini..








Eyyyyy...Thank u so much sayang ;)
Kenapa manis sangat ni?? Nanti wife u ni diabetic camne? Hee..

Happy sangat lah bila dapat suprise camni. Sebab macam tak percaya je encik hubby pandai buat suprise2 comel macam ni.Orang lelaki ni saja je taknak tunjuk manis2 sangat masa bercinta kan,tapi lepas kawen barulah dia tunjuk.Save kemanisan untuk kegunaan selepas kawen.Hehe.Semoga kemanisan ini kekal sampai kami tua dan selamanya.Aminn.Terima kasih banyak2 sayang. U r sooo sweet! Semoga awak & saya dimurahkan rezeki . Love u so muchy2.Tunggu suprise versi saya pulak ok.Weee :D






P/s: Alaaa..lagilah tak boleh tido lepas buat entry ni. Sob sob (T_T)

8 comments:

aim-a said...

lain kan bile dah kawen tdo sorang. yg dah kawen n duduk jauh je yg paham camne perasaan tu. huhuhu

wow!! pink!! so sweetttt!!! :D

CaDLyNN said...

alololo..sian ena takleh tido..
sweetnye amir wat surprise cmtu...
tak sabar nk tau surprise dari ena pulak..hihihi

sweethOneY said...

sweet sangat tau amir niiiiii.. takpe yunk.. jap jeee 2 mgu ni.. sabar tauuuuu bukan tak jumpa langsungggg :)

zonaku said...

so sweet!

Erina Asmawani said...

Kak Aima:
Memang lain kak..huhuk. Biar sanat tabah mereka yang duk berjauhan pas kawen tu..cam akak.Huhu

Ai likee pink! :)

Lynn:
x sangka dia pandai suprise2 camtu..comelll je. Hehe. Suprise dari isterinya? Tungguuuu ;p

Erina Asmawani said...

Izza:
tula yunk..tgh sabar la ni..uhuk..

Kak Zona:
Macam gula ;p

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

pitam jap sume pink!!!

Erina Asmawani said...

hahaha..pink la cantek..i love pink..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015