Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, September 26, 2012

Ahli keluarga baru :)

Syukur pada Ilahi. Ahli keluarga kami bertambah lagi. Kakak ipar selamat melahirkan seorang puteri comel secara normal lebih kurang jam 3 pagi tadi. Alhamdulillah.Setelah 5 tahun berusaha untuk dapatkan anak kedua, dapat baby girl pulak tu, memang berganda2 gembiranya kan. Allah pun makbulkan doa along untuk bersalin secara normal kali ni. Seboleh2nya dia nak rasa macam mana 'nikmat" sakit bersalin normal tu sebab sebelum ni dia czer. VBAC.Allah Maha Mendengar dan Maha Penyayang.Bestnyaa! Harap dapat merasa jugak bersalin normal 1 hari nanti :)

Baby S sebaik je dibersihkan. Comeynyeee kan! Suci putih mulus. Bau baby baru lahir memang mendamaikan. Tunggu esok mamacik balik nak cium2 kamu! *tetiba terasa macam nak ada baby lagi, boleh? hihihi*


Dahi kerut ikut tok ayah. Idung ikut abg Ayis. Heee.

For both Abang & Along, congratz on your newborn. Moga jadi ibu bapa yang bertanggungjawab dalam membesarkan baby S dan moga baby membesar menjadi anak yang solehah :') Lepasni ada geng la kakak Intan.


Abang Ayis yang koreng. Hahaha.
Lepasni jangan nak koreng2 sangat lah. Dah jadi abang :D

2 comments:

Mommy_Cha said...

baby kalau lepas lahir tu kan ade bau. maklong momy cha cakap itulah bau dari syurga, wangi macam tu. harga beeribu perfume mahal pon takbleh lawan harga baby baru lahir.

masyam-masyam baby tu yang mahal tu. kalo org tua masyam, rasa macam nak tanya mandi tadi sabun ke tak yer tak? tak pon hulur deodorant suh sembur kat ketir tu hahahaha!

kalo baby sehari tak mandi pon takpa. bau sorgaaaaa sesangat :)

sweethOneY said...

Heeeeeeee geramnyaaa tengok baby baru lahir !! congrats yunk !









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015