Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, September 26, 2012

Wordless Wednesday: Senyum itu kan sedekah :)
















Ok, ni mama ngan ayah yang senyum.
(^_^)

Jom kita sedekah~

10 comments:

Juliet said...

Aqil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sumpah aqil comel sgt kalau senyum. Aduhhhhhhhhh......... geram btol! Dulu pregnant mmg ena suke senyum ke ape? Hihihi.. Sweet ah aqil nih. Cubit kang!

Drama Queen said...

:) comel aqil ...

CikNaa said...

dah mak pak nye senyum menawan.. sure la turun ke aqil ni..adui, sejuk je hati tengok :P

Mommy_Cha said...

menarik benar senyuman aqil tu :)

kalo mikha jgn harap nak senyum, masyam memanjang. buat muka panda memanjang...hadoiyai!

padanlah dgn momy cha yang memang ratu masyam..senyum kureng! hahhahahaha!

Mommy_Cha said...

ha..rupanya FRADOO abc tu abah kamu puny yer? itulah hubby momy cha ade bgatu..err bila nak lanjer ni? MIL & family meniaga bulan puasa dekat Sek 2 tu lah..gerai paling ujung sekali...jual nasik kabu :) tehehehe!

terus ngidam nak ber ABC hadoiyai!
*_*

CaDLyNN said...

aqil tomei! mcm org besa dah ena..

Masy said...

*gomol2 Aqil*

Erina Asmawani said...

Juliet:
Heee..Alhamdulillah. Thank u aunty Ell. Ena memang suka senyum kot..time tak preggy pun senyum je semedang :D

Iza:
Metacey aunty Iza :D

Erina Asmawani said...

Cik Naa:
Heee..memang kalau tengah penat2 ke tengok jela keletah Aqil, terus hilang penat. Penyejuk hati :D

Mommy Cha:
Metacey mommy. Laaaa..yeke? Ooo, jual nasi kabu kat bazar ramadhan tu ye. Haah, Fradoo ayah ena nye kedai. Hikhik. Mohla turun Shah Alam, nanti ena banje :D

Erina Asmawani said...

Lynn:
Kann..kejap je dia dah besar. Sob sob :,)

Kak Masy:
Aqil gomol2 balik *menderam*.Hahaha









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015