Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, September 18, 2012

Wok Jowo in the house :D


Topi jowo itu ayah Aqil punya masa beliau umur 1 tahun. Aqil pakai muat2 je kepalanya. Baby cot tu pun ayah Aqil punya. 26 tahun dulu tapi both items still in good condition. Takde rosak apa2 pun.Hebat kan.Punyalah tahan lama. Ayah dia pun tak percaya yang anak dia pulak boleh pakai barang2 dia masa dia baby dulu.Hehehe. Amir Fozy junior :D 


8 comments:

Ena's Palace said...

hehehe...harta turun temurun tuh..

Ryn said...

da dpt pewaris nye tu..hehehehe

HEMY said...

ni lah namanya alah membeli menang memakai

CaDLyNN said...

wah..untungnye..jimat :)

aTy _faRed~ said...

Peerrgghhh...bebetul turun temurun..!! Katil tu cun ar..:-)

PUAN SUE said...

Smart la aqil

Juliet said...

Aqil yg omei! Amboi.. pakai topi jowo tp tak nampak pon ke-jowo-an nyer tuh... Mcm anak mat salleh!

Nie bape pjg la fea nk kena queue agaknye kan kalau nak dating ngn aqil :D

Muah! :-*

sweethOneY said...

sentimental value ni. Jap fikir fikir ada lagi ke barang Izza masa kecik yang boleh bg anak guna hahah kalau ada pun teddy bear je kot T_T









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015