Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Sunday, September 06, 2009

Bloggers together-gather

Weeehuuu. Aktiviti gathering para bloggers kembali lagi. Kali ni buat dekat Shah Alam.Kami semua berkumpul dekat Masjid Shah Alam dulu untuk solat Maghrib. Masa ambil wuduk, terserempak dengan Jard, Kak Aim-a, Kak Ruby, Kak Dalia & Kak Ochee. Then, after solat, jumpa plak ngan John, Joegrimjow (adik Jard ;p) yang pemaluuuu & kak Zonakuuuu. Tak tau kenapa aku excited jumpa sama kak Zonaku. Hee.

Kami terus ke Nyoya Kitchen, Plaza Masalam. Masa sampai, jumpa lah ngan bloggers yang lain, Kak Masy, Kak Wafa,Hemy, Shahrul (nama sebenar), Kueh Bakar dan Anne. Duduk2 je terus aku melantak. Lapar bangat time ni. Lauk2 pun memang superb la. Oh sedapnya~~



Pinggan aku ke ni?? Macam tak percaya je ;p


Sambil2 makan, sambil2 snap gambar. Kata blogger kan. Lol

Mereka 1st time aku jumpa

Sis Ochee, Sis Dalia, & Sis Zonaku.
(Nape tutup hidung kak zona? Kak Aim-a kentut eh? hee)



Mereka 2nd time..eh..tak..3rd time aku jumpa
Kak Wafa & Jard yg sentiasa ceria
(regular customer Fradoo nih ;))





Sis Aim-a yg comel bangat & Kak Ruby
(huhu..pesal dorang tak pandang kamera nih. Aku syok sendiri kah?)


Di meja sebelah. Ada 5 orang jejaka (tak aci tau semua duduk 1 meja..haha).Mereka ialah..




Joegrimjow yg malu2 ;p, Shahrul (nama sebenar) & Kueh bakar (bukan nama sebenar)
(kueh mungkin terlalu konyang? Ngee)


Oh, perasan tak kek bertulis KUEH itu. Kek tu sgt sedap!!! Kak Wafa buat khas tuk Kueh sempena birthday Kueh. Sweet~



Seorang lagi jejaka ialah Hemy selaku potograper berjaya. Beliau pun 1st time aku jumpa. Time ni semua orang berpusu2 menangkap aksi birthday boy potong kek secara simetri.




Anne & Kak Masy selaku pengutip hutang ;p
( Kak Masy, jgn marah aku tempek gambar ni..hee)


Masa nak balik. Aktiviti bergambar berjemaah.


Kak Ochee gi mana?





Oh ya..sorang lagi blogger jejaka ialah John. Berbaju hitam. 1st time jugak jumpa beliau. Baik orangnya. Masa nak balik aku tumpngkan dia, kak Aim-a & kak Ruby ke masjid sebab kereta mereka kat sana, dalam kereta masa nak gerak tu aku bagitau awal2, sorrylah kereta ni bau busuk sikit, sebab baru cat, John balas "Takpe..asalkan tak bau binatang". Binatang apakah? Tapi beliau pecinta binatang.Mungkin binatang yang tak berbau. Hehehe.



~Bloggers gathering 050909~
(gambar ehsan Encik Hemy)

So, kesimpulannya, gathering ni mmg happening. Dapat jumpa kawan baru. Blogger2 famous amos & restaurant yang best. Mmg berbaloi baloi lah ngan bayaran yang kami bayar. Lepas ni aktiviti bulan 11 pulak kan?. Weeehuuu~


P/s: Yang takde link tu sorry bebanyak. Tak dapat cari.Huu.Kalau baca ni tiggalkan link eh ;)

18 comments:

HEMY said...

owkh..kau la anak owner fradoo tu ek??dem...patut cm penah nampak..ko tknak tegur manja2 ngan aku..dh tak kenal kebestan aku..ahahahahaha

Erina Asmawani said...

ko macam serius je..takot aku nak tegur..haha..ko pon dah tau cam penah nampak nape tak tegur..gugugu..
takpe2..lain kali jumpa aku tegur ko bebanyak..lol

momentinlife said...

weeee~ aku kt cc nih!~
xsabar pny psl.. huhu
call hemy dia kata korg semua dah update!

keh balik lanchang kang aku komen lg.. =)

sweethOneY said...

waa... ramainya :D

mesti meriah gila kan..

d_ said...

xajak! :P

aim-a said...

hehehehehe..first...thanks CIk Lisa yg berbaju raya suda...hehhehe :P comel!!!! same kaler ngan baju saye plak tu :P

mmg..ena nmpk sgt ceria malam tu..sampai 'mata' pun hampir tanggal eh...:P

mmg besh laaa ... next time kite kumpul kumpul lagik ek :P

paiseh said...

haa.. makan.. makan.. terawih jangan pergi.

hahahahaha..!!

Monkey D Luffy said...

wafa ghupernyer yang buat kek tu

pandai dia buat

Jard The Great said...

ehehe........ nk makan abc fradoo!!!!

Erina Asmawani said...

momentinlife:
hee..sempatt lagi tu kak..neway, kek tu mmg mabeles la..nak mintak resepi ley? ;)

sweethoney:
meriah..mknan pun sodap tapi tak dapat nak ramah mesra lama2

dyana:
nanti kite buat gathering kite kat fradoo k ;)

Erina Asmawani said...

aim-a:
hee..thanx akak! akak pon nampak comey gle paki baju..2la kak, excited nye pasal, seb baik mata tak jatuh dalam pinggan..tihihihi

ok..next time jumpa lagi ;)

paiseh:
tarawih kat umah sorang2..lu mmg sombong ar skrg..

kapten:
kek tu sgt sedap~

Jard:
Jom la dtg wehhh..

John Iverson said...

Slalu jgk dgr abc fradoo ni... kena try ni haha... Nice to meet u sis... keter kamu wangi la ari tu... hehe

Erina Asmawani said...

john:
nice to meet u too bro..jom la mai pekana abc fradoo..hehe..wangi sgtttttttt kn? haha

Masy said...

apsal buruk nau gambau akak tu hahahaha.. alahai x dpt nk burak2 sgt dgn kamu itu malam. takpe.. ada umur leh buat lg, x gitu? ;) thanksssss

Erina Asmawani said...

haaha.masa tu akak excited dpt banyak duit..tula..huhu..masa cam pendek je..takpe2, next time kat fradoo k..hee

zonaku said...

excited jumpa?? malu la plak.. x per.. nnti bakal ku bawak famili ke abc fradoo.. hehehehehee..
bila nk download lagu?

Shahrul (Nama Sebenar) said...

erina:

kenapa tak cakap nak tangkap gambar aku dan john masa last tu?
adoi!
nampak pipi yang penuh jerawat plak.
adoi!
hahaha.

tak sempat borak kan kita.
cuma sempat suruh ko tolong tangkapkan gambar je.
(sian ko takde dalam gambar tu. takpe keikhlasan ko masuk dalam gambar tu= nice pic! :P )

bulan 11?
siapa anjurkan?
nak ikut!

p/s: aku dah siapkan hupdate. kalau ada masa dan 'kerajinan melampau', lawat la ye'. xoxo

shahrul (NAMA SEBENAR)
hahaha.

Erina Asmawani said...

zonaku:
mstila excited mau jumpa akak..hee..nanti bawak dorang tau mkn abc fradoo..bebile pon bley..akak nak lagu pe? listkan..senang nak donlod nnti ;)

Shahrul (nama sebenar):

Haha..gambar last tu mmg ku nak candid. Takpe..jerawat itu penyeri muka ;p

tula pasal..tak dpat borak2. Huu..takpe lain kali mesti ada. ko wajib kena duduk sebelah aku. hahaha

Bulan 11 kan gathering kat cameron, john gtau haritu..x ingat eh?

p/s: entry ko buat mmg syok! :) tapi kejelesan korg g uptown x ajak..gugugu









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015