Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, September 09, 2009

Saya sudah dapat, anda?


Kad raya pertama pada tahun ini
Hehehe..shantek bukan?
Terima kasih kepada lalan ;)


Ye..tau teknologi sekarang dah maju, dah ada e-card, kalau kat facebook tu bukan setakat dapat e-card, kuih raya, bayu raya, duit raya pun boleh bagi senang2 je, sampai aku dapat 1 bank tuk duit raya. Haha. Tapi aku suka yang tradisional. Kad raya. Perasaan dapat kad raya 5 kali ganda best dari dapat e-card. Kalau kad raya, feeling je baca apa yang si penghantar tu tulis. Seronok! Dengan tulisan, dengan pantun, dengan lukisan, semua original dari tangan si penghantar. Kalau e-card, tgk tulisan je perasaan dah mendatar. Hee.Tapi tu bagi aku la, lain org lain citarasa. Manatau ada org lagi suka dapat e-card dari dapat kad raya.

Semalam dapat msg dari Sis Wafa. Kami bertukar2 alamat sebab dia mahu send kad raya. Weeehuuu~ Bertambah lagi koleksi kad raya tahun ni. Jom sahabat handai semua, kita tukar2 alamat. I give u kad raya, u give me kad raya too ;)


P/s: Nama biskut semalam ialah Biskut "Coating Chocolate". Kacang + cornflakes disalut ngan chocolate. Tak ada yg berjaya menjawab. Tihihi

12 comments:

Da Ghotic said...

kad raya yg dikirim lg meninggalkn byk kenangan :)

HEMY said...

aku dpt gak meseg manje..hehehe..

cantek ar itu kad..aku tak mgharap pn kad..aku nk wat kad aku sendiri..tp dh tak sempat plak

sweethOneY said...

comel nye kad tu :D

samala cam owg, lg ske kad.. sbb leh pegang, leh bace byk2 kali.. klo kekasih ati bg, siap leh bawak g tdur.. miahahaa.. over :P

aRaBeLLa said...

chanteknyer wehh!! gantung ler pe lagi..huhu..

d_ said...

cumil kad!lalan nk satu!hu hu.owg xley nk kc alamat la kak..sbb xdpt mbls kad akak 6t..:(( xsempt nk cr kad..klo sempat pom pas raye smpi :)

Firol said...

dah 2 tahun tak daat kad ni...

momentinlife said...

hemy...

manje aje... ishk2! aku kene pasrah ni..

eh! ku nk kad yg mcm ko dpt tu ye.. muehehe

DaliaLiyana said...

erina...out of topic....memandangkan akak baru je smept nak meround dan tgk2 pic kat blog ni..wpun citer gath tu da basi..(ketinggalan nyerra ku ni...huhuhu)..akak tak puas ati ni..apsal pic tu tak leh nak copy...hikhikhk..
oooo...kedekut ekkk...
huhuh...nak la...
mekacihhh..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

kad raye comel..N x de kad ry pon...

Jard The Great said...

salam.. minta alamat.. antar ke emel sy.. jardness@gmail.com

Erina Asmawani said...

Qistina:
Yup..betul tu..lagi happy kalau dapat kad raya ;)

Hemy:
Maceh.Ala. Ko taknak bagi aku kad raya ke?

Sweethoney:
Tol tu yunk. Romanntis bangat kan kalo dapat kad raya dari centahati. Nak2 yang besar gabak. Mmg best baca pastu gelak2 tgk tulisan bf sendiri.haha ;p

Arabella:
Ku tak gantung.Sayang. Buat frame trus ;p

Dyana:
Lepas raya pon pe salahnya. Raya kan sebulan. Nak tak? bagi alamat cepat ;)

Erina Asmawani said...

Firol:
Anak murid tak bagi kad raya kat cikgu?

Momentinlife:
ahaks. Manje2 gitu. Jgn risau, ku bagi lagi comelll dari kad tu.hehe

Kak Dalia:
Haa..Baru muncul kakak sorang ni. Hee. kak bukan kedekut lah, boleh sebenarnya copy tapi akak kena click tuk enlarge kan gamba pastu baru ley copy ;)

Princess N:
Prince Za tak bagi ke yunk?

Jard:
Orait.Nanti reply alamat kamu juga k ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015