Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, September 11, 2009

Mata Raya



Mata raya sudah tiba. Masalah "mata lari" tak akan berlaku lagi ;) Contact lens yg dipakai ni adalah diimport khas dari Korea.Brand Geo Lens.For those yang suka pakai contact lens color, its very recommended. RM 27-RM 39 sepasang and lasting for 1 year. Sgt berbaloi baloi kan? But it depends on tahap kebersihan si pemakai la. Lagi bersih lagi lama tahan. Contact lens ku berjaya tahan 6 bulan.Tapi sebenarnya contact lens tak berapa elok pakai terlalu lama sebab banyak kotoran2 degil berkumpul kat contact lens tu. Anyway, geo lens ni sangat selesa dipakai and give no harm to your eyes.Diameter contact lens ni pun lagi besar dari contact lens biasa. Jadi bila pakai mata akan jadi bulat & besar. Hehe. Sesiapa beminat boleh order disini. Jom sama2 bermata raya ;)



Bukan pakai saja2 eh, tu tgk power tu. Kerabunan tahap maksima.
Huhu. Ada sesiapa nak sponsor Lasik?




P/s: Perasan tak ada pembaharuan di sidebar blog ni? Scroll bawah sikit. Sudah ada gambar2 comel ;) Terima kasih bebanyak kat cikgu Izza. Susah bangat buat benda tu. Sampai juling2 biji mata aku tgk coding. Finally I made it. Yay! Izza, i owe u one ;)


12 comments:

~ miss femme fabulosity ~ said...

Kawan aku pon pakai Geo lens nie. Tapi aku tak berminat. Sebab takot la pakai brand korea ke china ke. Huhu..

Nampak cantik la mata raya awak ;-)

aRaBeLLa said...

berani eah ko pakai..aku punye le ngeri nengok org masukkan lens tu dlm mata...huhu

dk-mie said...

erina..u wat me nk beli la mendealah ni..nk oder camne ek? ekceli me mmg rabun gile babengnye..sblm nk try tp sbb power tinggi sgt takot mahal lak..so just me juz pakai yg xde kaler nye..lau power cam 7.00 cenggitu harge camne? tell me in details leh tak erina? berhajat nih..huhuhu

sweethOneY said...

dah lama tgk org beli brand neh.. teringin gak nk beli sbb murahh.. hihi.. tp seriously mmg selamat kan??

owh, owg rabun sikit je.. tp klo x pakai ms drive.. bahyee.. tak nmpk signboardd... huhu

ur welcome! :D

zonaku said...

risaukan pasal keselamatan mata jer.....

kalau x dah lama pakai kaler2 nie tau.. hehehehe
try x kaler lain2, sebelah biru, sebelah ijau ker, pink ker... hehehehheee

I'M NOT mr_PERFECT said...

wa...best2...nak try rasa la..

Erina Asmawani said...

ellina:
No worries ell, dijamin selamat, memula aku cuak jugak nak pakai tapi bla dah pakai..mmg selamat

Thanx ;)

Arabella:
Dah 7 tahun pakai contact lens..dah biasa ;)

Amysue:
Dear..u just click kat link atas tu tuk order. Mmg murah. Semua c.lens below rm40. Lagi banyak beli lagi murah. Pricenya depends on jenis c.lens bukan kat powernya. Tak kira power tggi cmne pon harga ttp murah. My power pun tinggi.U tgk website tu k,byk choices. Lagi satu..disebabkan ni import from Korea, kena tunggu lama skit sbb shipment semua tu. Dalam 3 minngu baru sampai ;)

Erina Asmawani said...

sweethoney:
mmg selamat yunk..ena dah pakai selama 6 bulan, takde pape masalh.Gi try eh nanti ;)

zonaku:
kak, kalau pandai jaga,mmg selamat mata, lagi best pakai clens sbb bebas wat pe je..

Haha..kaler lain2 tak pernah cube tapi berminta nak cuba yg mata ular punya. Pengsan sume customer tgk nanti..hehe

i'm not mr percet:
try2..jgn tak try..hehe

HEMY said...

patut aku tk dapat melarikan pndgan mataku dari mu mlam tadi..uhhhh

Erina Asmawani said...

chet hemy..jumpe smlam malu2 miaw..sekeh sat gi..haha..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

muwah & tahan lame..?? nk2...

sweethOneY said...

enaaa!!
sayep sudah order itu lens.. Hihi. Lens raya gak katanya :P Owg amik Nudy Brown..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015