Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, September 28, 2009

Dari 5 jadi 7 jadi 12

Salam Aidilfitri (Wah! still dalam mood raya lagi ni ;p). Macam mana dengan raya kamu semua?? Raya ku tahun ni best! Best macam raya2 sebelum ni jugak. Walaupun hariraya pertama agak sunyi sepi sebab kami berlima je, kakak & abang aku raya rumah mertua, tapi tetap best jugaklah sebab dapat jumpa ramai saudara mara makcik pakcik sepupu sepapat semua. Mehla layan gambar dulu. Idea belum mari tuk update panjang lebar lagi. Hoho



Ni hariraya pertama. 5 orang ahli keluarga je~

Ohh..kami raya takde tema2..masa kecik2 dulu je. Dah besar tema bebas ;p
(ala..bencila blogger ni, pesal gambar cantik2, bila upload jadi buruk..huhuhu)



Ni hariraya ke 3. Weeehuuu..Kakak dengan abangku sudah balik. Jadinya sudah lengkap ahli keluarga. 7 orang~~



Dari 7 sudah berkembang menjadi 12 orang ahli keluarga.Tahun ni beraya ngan orang baru. Baby Iman yang comel! InsyaAllah,tahun depan mungkin bertambah lagi seorang ahli keluarga ni..kalau tak seorang, dua orang terus.Muahaha. Syukurlahh ;)



P/s: Tak puas hati tgk gambar2 ni.Macam mana nak uplod gamba bagi cantik ni?? Dah resize dah.Kawan2, please share some tips ;)


5 comments:

DaliaLiyana said...

kat pic pertama tu...kem slaam kat cik adik comey yang belah kanan tu ek...:)

Jard The Great said...

ehehe.. ko yg paling kecik dlm gmbr2 kat atas.. ;p

aRaBeLLa said...

weh aku 14hb ..of cos ler scorpio..ekekek.
besday aku nanti boleh dpt fradoo free tak..ekekekekk

paiseh said...

giler gerun tengok adek lu~

Erina Asmawani said...

sis Dalia:
Saya ke tu kak? Hehe. Waalaikumsalam.Dia Kem salam balik kat akak ;p

Jard:
Kamera trick ja tu Jard. Sebenarnya kakak aku lagi kecik antara semua2 tu..huhu

Arabella:
Wohoho..aku tua 9 hari dari ko la. Aku 5 haribulan.Sep! Sep! Ley celebrate sesame. Abc super duper special aku wat tuk ko nanti ;p

Paiseh:
Tau pulak lu gerun..ingatkan lu xde persaan..haha









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015