Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, September 16, 2009

Kad raya & Iftar

Berbalik kepada entry ceria. Sebelum ni membincangkan hal serius, jadinya entry kena serius sampai adik aku ckp kalau aku buat entry serius dah macam novelist. Haha. Korang semua dah shopping raya? Raya lagi 3 hari ni. Yahoo!! ( eh, mcm bebudak pulak excited lebih ;p). Semalam terima 2 kad raya yang best dari org2 yg best. Jard & Kak Zonaku ;) (kak zona, dpt tak kad saya??). Happy dapat kad raya, terasa macam dapat surat centa plak.Hee..




Jard mmg peminat Abc Fradoo ;p


Semalam juga ku pergi bershopping dengan si centahati. Actually aku tak shopping pun, teman dia je. Baju raya aku dah ada dah. Lelaki kalau shopping senang je kan. Nampak berkenan terus beli. Tak payah nak pergi 2 3 4 5 8 tempat (err..merujuk kepada aku ke? ;P). Pastu kalau kedai tu ada jual semua, semua jugaklah dia gi borong dalam kedai tu. Dari baju melayu, kain pelikat sampai la songkok. Senang. Semudah ABC ;)



Oit syg, pehal buat muka budak sekolah? Nak kena sekeh? ;p
Ini olang banyak buat idup wa sinang la (tetiba feeling apek plak)


Lepastu, sudah tentulah iftar bersama2. Memula kami plan nak makan pizza hut, sekali sampai kat depan pizza hut tu, ada note terpampang "ALL TABLES ARE FULLY BOOKED". (T__T) Hampaaanya kami. Padahal masatu baru pukul 5.30 ptg. Huhu. So kitorg decide tuk berbuka kat secret recipe je.



3 types of foods for 2 person ;)
Kami mmg suka makan. Aum! Aum! Nyum!


Aku sudahi entry berbaur ceria ni dengan 1 gambar misteri. Masa nak balik tu, tetiba mengada nak bergambar ngan cik Lisa. Mintak tolong centahati snapkan. Inilah hasilnya..ada asap putih..huhu..apa asap tu?






Oklah, tak jadi pulak nak misteri2. Sebenarnya asap putih tu asap rokok si centahati. Haha. Boleh pulak masa snapkan gamba ni dia tgh hisap rokok.Terima kasih syg sebab bagi effect seram kat gambar ni. Tak payah susah2 pakai adobe (T_T)


13 comments:

pinkeen said...

owh..chumelnyer................cik lisa tuh!

aRaBeLLa said...

semalam pon aku buka kat secret recipe..tapi kat Capsquare..tak de choice dahh..huhu

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...cantek da lisa....lamerr x mkn kt secret recipe...yunk..selamat ari ry to u & amir..

zonaku said...

huhuu..lom sampai la..
ker anta alamat kampung. td br terima kad dr jard

paiseh said...

awal2 gua tak pecaya.. mana ada hantu bulan2 pose?

HEMY said...

nyeh nyeh...syiok ar jln2 beli baju raya ngan kapell...cembam ku jauhhhh

John Iverson said...

Tahniah dapat kad raya wakaka... best giler!!!...

Anak Pendang Sekeluarga said...

Sabda Rasulullah s.a.w:
Maksudnya: ” Bagi orang yang berpuasa ada dua kegembiraan. Pertama, kegembiraan ketika berbuka (atau hariraya) dan kedua, kegembiraan ketika bertemu dengan Tuhannya kelak”. Hadis riwayat Imam Bukhari dan Muslim.
Selamat menyambut hari raya Aidil Fitri dari saya,andai kata tersilap bahasa,maaf dipinta ye..hu3
Harap boleh tukar link…..lepas nie…(add la saya)

aidil62nd said...

keh keh keh !!

Erina Asmawani said...

shira:
Mekasey ;)

Arabella:
Tu la pasal..secret recipe je yg byk kosong lagi..semua tmpat dah tak available..gugugu

Princess N:
Thanx yunk ;) selamat hari raya tuk N & Za juge

Paiseh:
Hahaha..sebenarnya lu dah saspen gak kan??
zonaku:
Aik?? lom dapat ke kak? huhu..banyak sgt kad raya kat pejabat pos kot..pending skit..
xpe, raya kan sebulan ;)

Erina Asmawani said...

hemy:
Ala..nanti dapat jumpe cembam shopinla sesame eh..jgn sedey2

john:
terima kaseh john. Best tau!

Anak pendang:
terima kaseh: Selamat hari raya. dah link dah ;)

Aidil:
Kui kui kui

joegrimjow said...

haippp
slamat berayaaa

xdapat lg kad raya dr jard
waaaa

Jard The Great said...

waa.. tingin nak try kereta pink kamoo tu.. ehehe









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015