Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Saturday, October 31, 2009

1st Anniversary~

Pejam celik pejam celik, hari ni genap setahun rupanya aku berblogging . Daripada cerita kasut putih (kehkehkeh..), tukar jadi cerita erina. Tadi aku belek2 entry lama, first komen dan org yg rajin komen entry aku dulu ialah Paiseh. Hehe. Kira pemberi semangat la tu, ye la..mestilah kita happy sebab ada org komen entry kita. Terima kasih bebanyak bro. Then 1st follower, ialah Aklima. Sekarang dia dah jarang update blog dia mungkin sebab semakin busy. Daripada zero, sekarang dah ada 46 followers.Walaupun sikit je bagi korang tapi bagi aku jumlah tu sangattttlah ramai sebab ku bukanlah blogger tegar, update pun sekali sekala (termasuk entry ni, aku baru post 176 entries je ;p),so I really appreciate those yg suka baca blog ni.Paling penting sekali terima kasih kat kawan2,followers and those yg rajin meninggalkan komen2 membina.Terima kasih jugak kat those bloggers yang mempromote Fradoo Abc kat blog dorang. Terharu babe. Dan dari blog juga aku dapat kenal ramai kawan baru. Tak sangka pulak blog ni lebih kurang macam social networking jugak, padahal dulu masa mula2 berblog motif nak luahkan isi hati je. Kalau tak berblog, mesti aku tak jumpa mereka2 yang best ni. Para senior bloggers ;)


Kepten Luffy, Kueh Bakar, Jard, Wafa & Sis Masy yg hensem ;)
(huhu..baru ku tau Kapten dah privatekan blog dia..sadis)


Sis Aima yg comel ;)
(Ala..lama tak jumpa sis..huhu)



Shahrul, Sis Zonaku, Sis Dahlia, Sis Anne, Joegrimjow, Bro John, Bro Hemy



Dan kalau aku tak berblog, mungkin aku tak dapat hadiah konvo best ni dari Kak Zonaku
Terima kaseh banyak2 kak ;)


Even ada jugak komen dari sorang dua anonymous yg tak membina langsung dan berunsurkan cacian, sikit pun tak patahkan semangat aku tuk terus berblogging. Sebab ni hobi aku and I enjoy it. (Bukan macam si anonymous yg hobi suka mengutuk org!Bwuekk..Loser! Kalau tak suka blog ni jgn baca lah!). Lastly, thanx again kepada semua & semoga ukhuwah kita berkekalan. (^_^)


~Sayang anda semua~
Gambar takde motip.Lol



5 comments:

Jard The Great said...

hepi anniversary dear... ehehe

Sharif John said...

Yea.... Selamat selamat.... best jgk layan blog ni

paiseh said...

gua takde nak suka sangat belog ni tapi gua pun tak tau apesal asik gua je yang mari nak mengomen. lu bomoh2 gua ke woi..? hahahhahaaa!!

Erina Asmawani said...

Jard & Bro John:
Thanx u guys..teruskan support blog ni k ;)

Paiseh:
Hahaha..lu komen nak jujur je kan..gua syak dulu lu bukan suka ngan blog gua tapi suka ngan tuan punya blog..tol tak?? muahaha..neway, mekasey kat lu sbb sudi baca & komen blog gua yg tak berapa best ni..

sweethOneY said...

syg kamu jugeee ;P

nak sgt jumpa ena ni.. bila laaaa ek









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015