Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, March 19, 2010

Degup jantung laju



Abang Ammar & Baby Iman :)


Alhamdullilah..semalam diorg dah discharge dari hospital. 6 hari kat hospital. Cian mereka. Hopefully pasni sentiasa sehat ye anak2ku~ (anak buah). Jadinya tugas ku sebagai nurse tuk 6 hari dah berakhir, sekarang transform menjadik superbibik kembali! Yeahh..superbibik! (excited pulak ko jadik bibik ye..haha)

Sepanjang aku kat hospital, semua nurse2 dah salah anggap, ingat si cinonet2 ni anak aku. Adehh..memula rajin gak aku explain yg diorang ni anak buah aku, tapi bila dah selalu tukar nurse, diorang asek duk tanye2 soalan same je, aku yeeee kan aje. Haha..jadi mak org jap aku. Sekarang rutin harian kembali kepada biasa. Settlekan rumah & anak2 buah. Takpe Erina, sabar..lagi 6 hari je.Tapiiiiiii..esok nak pergi tgk hot balloon kat Putrajaya.Huhuk (-_-) Takpelah..bekorban demi anak2 buah tercenta.

Oleh kerana kehidupan sekarang amat amat mendatar, jadi ku telah mengambil keputusan petang tadi membeli sesuatu untuk melajukan adrenalin ku. Melajukan adrenalin (peluh2 dan jantung) ku! Yeaaahhhh Beyyyybehhhh!! Apakah itu?? Jeng..jeng..





Yeaaahhhhh!!! ADRENALIN by Faizal Tahir

Sukaaaaa!!!
(^_^)

Selaku biggest fan FT, aku sgt2 puas hati ngan album baru ni.Sgt2 best! Ada 9 lagu baru termasuk lagu Bencinta + Selamat Malam. Ohhh..best2..hidupku tak mendatar lagi. Penuh dengan simbol2 Superman Faizal Tahir. Hohoho. Oh ye..oh ye..album ni juga disertakan dengan free gift yg super duper cool which are limited edition FT 1 Malaysia stamps!! Sila jeles..aku ada..korang ada tak? Bahhahaha (ok, adrenalin melampau dah ni)


Memang takkk lah aku nak guna kan..sayangg tau ;p


My favvy songs dalam album ni Muzik, Karma dan jugak Hanyut. Lagu Hanyut ni best, setiap kali dengar, terhanyut2 perasaan aku teringat kat cintahati. Rasa nak nangis pun ada, maklumlah..lama tak jumpa, jadi tahap rindu terlalu tinggi smpai tukar menjadi emo. Oleh itu, sebagai penutup, marilah kita berjiwang dengan lirik Hanyut ni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Maafkanlah ku tak bisa hidup tanpa kamu
Fahamilah ku tak mampu terus tanpa kamu
Bagaimana ku nanti
Bila tiada mengganti
Yang ku ada hanya kamu saja

Saat mata terpejam
Hanya kau ku terbayang
Menghapus semua segala rasa di jiwaku

Saat mata terbuka
Kamulah yang pertama
Tak mampu aku
Bayangkan
Hidup tanpa dirimu"



This song's for u, syg

(tetiba jiwang mode pulak..bagi can la..gihiihi)


Oklah, nak sambung melajukan adrenalin balik. Happy weekend semua ;)



4 comments:

Aidy Shahiezad said...

okey, aku setuju lagu Ft - Hanyut memang best... ;)

eh, lupe plak...
salam ziarah pertama kali...
i follow u ye erina..... ;0

:: p R i n c E s S _ N :: said...

yunk...N da btawon x bli album yunk...papepon..lagu faizal tahir sume besh..

Erina Asmawani said...

Aidy:
Best kan..hehe..thanx for become a follower of my blog :) nice to meet ya clasmate time skula rendah..hehe

N:
ni minat nye pasal yunk..sanggup beli album dari donlod kat internet..support him ;)

sweethOneY said...

ekk.? nak kena dgr nehhh









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015