Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, March 12, 2010

Happy birthday babe ;)

Sampai syurga....


"Puan Nazliah, Happy birthday yg ke 26 ;) Moga panjang umur & dimurah2kan lagi rezekinya. Moga tahun ni membawa 1000 kebahagian n kegembiraan dekat ko. Yang penting, jaga diri, makan, emosi semua ok. Jangan tension2 & marah2 k. Jangan fikir benda yg bukan2.Always think positive.Sekarang kena hapyy2 je tau. Kalau ada apa2 prob, I always there for u beybeh. Sayang ko sgt2! :hugs:"


Hari ini adalah hari lahir beliau, sahabat sejatiku selalu. Tahun ni dia dapat hadiah palingggggg best sekali, yg tak ternilai harganya.Sangat indah hadiah tu. Hadiah nya ialah..




Tadaaaaaaaa.....

She already 8 weeks preggy!!! :)))


Congratz babe! Congratz yg ke 100 kalinya. Hee. I'm so happppppy for u. Eeee..bestnye.Nanti kite sopin barang2 baby, beli baju preggy sesama eh ;p Mari sama2 kite doakan kesejahteraan beliau & baby, moga mereka berdua selamat & sehat senantiasa ;) Aminnn...


3 comments:

Masy said...

epy bday utk kawan erina, n congrates for her pregnancy! double happiness tu!! ;)

fiD said...

mane suami beliau kak erin?

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
Double joy, double happiness ;)

Fid:
Adelah..suami dia keje kat JB









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015