Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, March 11, 2010

Mesyuarat duta2 kecil Fradoo

Tersebutlah kesah..pada hari khamis minggu lepas, wujudlah satu mesyuarat dengan geng memuah sekelian. Mesyuarat adalah berkenaan ngan pakcik Hemy ni, nak sampaikan utusan raja sehari yakni beliau sendiri. Jadinya, berkumpul lah kami semua. Disebabkan salah faham, aku sampai agak lewat. Huu.Maafkan daku ye ;)

Tempat mesyuarat adalah di Fradoo. Tapi mahaplah, keadaan malam tu (dan malam2 selalunya) memang hangat..peluh2 ketiak dibuatnya. Macam duduk dalam sauna. Baiklah Hemy, seperti yg dicadangkan oleh kau, aku akan adukan masalah ni dekat Karam Sigh Walia. Aduan rakyat.Macam tak logik pulak, gerai besar gitu, kipas ada satu pastu sewa gerai ribu2. Tak patut betul.

Kad diberi oleh bakal raja sehari yg agak notty malam tu, aku syak dia ni dah terlebih gula. Selalu kalau jumpe baik budi je, tapi malam tu lain macam sikit, resah Bella dibuatnya. Haha. Sejurus kad dibuka, mulutku mengomel..


Ala..ingat aku Mawi ke..Asmawi pulak


Tapi takpelah, raja sehari punya pasal, dimaafkan ;).Bakal pengantin, Hasnul Efendi a.k.a Hemy dengan pilihan hatinya Najwa a.k.a. Teringat kata2 kak Masy, kalau pilihan mak ayah, tulis kat situ dengan pilihan ibu bapanya la ye. Hehehe. Hemy, mana ko dapat nama Hemy ni ha??

Kemudian, mesyuarat dibahagi dua, satu tuk wanita sahaja, satu lelaki sahaja. Adalah tu ilmu yg si Hemy nak tuntut tu. Hoho. Kami yg wanita2 ni membincangakan isu kahwin juga. Aku ngan Arabella berkongsi impian kahwin yg sama iaitu pada umur 25 tahun. Kitorg still 25 tahun lagi tau sekarang.Hopefully jadik kenyataan.Sep sikit Bella ;) Bella ni baru 1st time aku jumpe, alahai..sweetnye beliau, muka babyface. Tapi kesian dia malam tu kurang sihat, kak Masy pun kurang sehat tapi memasing bedal Abc jugak even dah pukul 11 mlm. Ubat mujarab kot abc fradoo tu ;p Jard berselindung di sebalik status in relationshipnya. Wafa membincangkan perihal langkah bendul (yg bakal kami berdua hadapi). Kak Aima seronok membincangkan tentang majlis tunangnya.

Tetiba, si Keri datang join kami, agaknya terasa kerdil tuk join mesyuarat lelaki2 dewasa tu. Beliau kelihatan agak montel (jgn marah haa ;p) lepas balik bercuti dari Sarawak. Yess..Sarawak mmg best, the foods also very the nyummy2, no wonderlah beliau sehat.Hehe. Kapten kelihatan agak diam malam tu tp sgt sporting kerana banyak tolong snapkan gambar. Mekaseh ye.

Kepada Hemy, congratz bro, moga bahagia ke akhir hayat :). Soalan "Ada 4 benda yg sama tapi berlainan" tu apakah jawapannya. Semua org tertanya2 tau. Baik ko gtau. Hee .Tak lupe juga tuk kak Aima juga, tahniah sbb bakal jadi tunangan org tak lama lagi. Gong xi Gong xi ;)

Sebagai penutup, sebelum mesyuarat bersurai, sesi bergambar dijalankan macam biasa, layan gambar la ye..


~Bella, Jard, Aku~



~Aku, Wafa cumil, Kak Masy (sorry kak ;p)~




Apa motif Keri senyum gitu?haha



Hemy si baju hijau putih & Kapten si baju putih



Yezzzaaa..thanx for keep on supporting Fradoo
(^_^)



11 comments:

moment said...

Wafa chumil???


aiseh!~ malu den...

*terima kasih sbb kipaskan ku mlm tu.. even bju aku lencun gak dek peluh~ hilang 500g..hakhakhak

Jard The Great said...

hehehe... wafa turun 500g ke? ehehe.. kena turun selalu ar..

Masy said...

500g turun? kene dtg slalu kat fradoo ni hahhhhahahahaha

:: p R i n c E s S _ N :: said...

seronoknya bkumpul kt gerai sndri yunk...bilekah mau bawak N ke fradoo ni..??

*~ aRaBeLLa ~* said...

uhukhuk target tu macam kena carry forward jer..kuikui
lepasss rindu nak makan abc fradoo yg ku idam sejak bukan pose tahun lepas..huhuhu

shera said...

tgh cr masa sesuwai nk lepak fradoo..bile eh? hehe ;))

fiD said...

bile la dpt try frado nie,uhuh

sweethOneY said...

waa.. mst kecoh fradoo malam tu eh.. best gak ek selalu kumpul2 jmp geng2 blogger neh..

tadi first time try fradoo. besttt :D

Erina Asmawani said...

moment.jard.kak masy:
oleh yg demikian, marilah selalu ke fradoo..sambil menikmati abc, ley buat sauna free lagi..hehehe

N:
Datanglah yunk..bawak geng semua..

shera:
bebile yg shira free..meh dtg serbuu ;)

Fid:
bile fid sambung degree kat sini nanti,hari2 ley mkn fradoo abc

Izza:
mmg syok yunk..gamat suasana..
oh..dtg eh..macehhh ;) tp x dpt jumpe kan..huu

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,ut聊天室,情色遊戲,情色a片,情色網

鯛魚燒Star said...

徵信社,徵信,徵信,徵信社,外遇,尋人,徵信公司,徵信,抓姦,徵信,徵信社,徵信,抓姦,抓姦,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信社,抓姦,徵信,外遇,徵信社,,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,徵信社,徵信,外遇,尋人,徵信公司,徵信,徵信社,徵信社,徵信,錄音,背叛,商標,商標,GPS,離婚









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015