Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, June 02, 2010

Israel Laknatullah!

Israel kata Islam adalah pengganas.Tapii apa yg Israel buat ni sebenarnya lagi ganas dari pengganas. Tak berperikemanusiaan! They just want to send humanitarian aid to Gaza. Kenapa perlu diserang sampai ada yg terkorban. Semalam masa tengok berita,sedih tengok sukarelawan kena serang atas kapal Marvi Marmara tu.Arggghh! Kejam..sangat kejam!Dan hari ini,The Rachel Corrie yg membawa sukarelawan Malaysia akan sampai ke sana. Marilah2 kita sama2 berdoa agar mereka dan sukarelawan yg lain sampai dengan selamatnya di Gaza.Unite For Palestin!! 

Dan atas sokongan padu untuk menentang kezaliman Israel di tanah Palestin, aku lekatkan banner ni bagi menyokong kempen ini.


Dapatkan banner ini dan letak kat blog untuk menyokong kempen ini.
(klik & copy)


Dan jugak menukar profile pic facebook dengan pic ini

Go Black, show the world that we wont stand for the actions of the Jews on our fellow Muslims ! Do not let them keep stepping all over us !


P/s: Alfatihah kepada sukarelawan yg telah terkorban. Semoga mereka ditempatkan di kalangan org yg beriman. Besar ganjaran nya kepada mereka yg terkorban di medan jihad. Amiinnn~

8 comments:

Jard The Great said...

hehe.. takda lak gmbr tu dlm profile aku.. nk letak jugak la.

fiD said...

jihad yg memang beasr ka...

aminnnn.......

*~ aRaBeLLa ~* said...

aku dah copy..

Bapak said...

bangsa israel sampai kiamat pun tetap laknatullah...

apapun corak penentangan kita terhadap israel selepas ni, harap dilakukan secara istiqamah bukan sekadar bermusim...

Masy said...

kopi skrg

Fhad said...

boiket je bangsa biadab tu... haktuiii israelll

Redbloodsnow said...

israel mmg sgt kurang ajar!!! puiiiii. ko tunggu la saat ko jd kayu api di hari pembalasan ALLAH nnti...amin...

Erina Asmawani said...

Jard:
sila2..marilah kita bersatu

Fid:
tul tu dik..Aminnn..

Bella:
Oraitt ;)

Bpak:
setuju ngan bapak..dulu time iraq kena serang kita boikot gila2 israel..pstu back to normal..
semangat bila hangat..harapnya kali ni berterusan..diri sendiri kena kuat..

Kak Masy:
Ok kakak ;)

Fdad:
Jom boikot sesama!

Zie:
tol tu zie..hanya Allah je yg mampu bg balasan kat kaum laknat nih!









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015