Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Friday, June 04, 2010

Rindu mereka~

Tetiba perasaan rindu datang membuak2. Bukan sikit2 punya rindu.Gila banyak punya rindu. Rindu kat kawan2 masa kerja dulu.Bukan rindu kat kerja.Kerja aku dah lupa dah.Haha. Jahat tak?Serius..even jumpa mereka tak lama, tapi perangai masing2 yg gila2 dah cukup buat kenangan tu termelekat statik je kat hati ni. Tetiba teringat zaman everytime buat assessment & lepas jawab mock call. Muka memasing cuak mcm cicak. Hahahaha.Betul la org cakap, kawan ni main peranan penting dalam hidup, kalau kawan kite tak best, hidup kita automatically akan jadi tak best, suram muram je. Kalau kawan kita best..kita akan ingat diorang sampaiiiii bila2! ;)) Mana ade orang lupakan kawan yg best kan?


Weewitttt!

Spread the loves baybeh!

Rindu kat budak2 gila nih! Hahaha..

Zaman kegemilangan. Time ni ramaiiii, sekarang batch ni dah berkurangan.Hmm..adatlah tu kan. Dapat kerja lain yg lagi bagus takkan nak tolak 


Eh..korang memang best lah!

Eheeee..thanks dekat VADS atas pengalaman yg berharga ni. Kalau aku tak kerja sini, tak jumpalah kawan2 yg best tu kan? ;)


Wehhh korang..jam ar buat gathering. Kita jumpa kumpulkan balik batch 154. Semuaaaaaaa! Rindu gila tau tak nih!

8 comments:

Masy said...

patutlah ade je ip VADS kt blog akak, upenye andalah orgnye ye hehehe

peaNut said...

terkenang ngn geng sekolah kmk bila baca entry tok..huhu

peaNut said...

ena,,kmk berik ktk award..check kat my next entry lak k..

HEMY said...

bukan sekejap je ke kat situ...ehehehehe...tp sekejap pn leh wat kawan best

Aidy Shahiezad said...

laa... kejap VADS ke rupenya...
adik beradik la kite nie ek.. :P

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
hehe..tapi kak..saya mane leh bukak blog akak masa keje..takde internet maaa..jadinya ip vads tu bukan saya lah kot ;p

Peanut:
Kawan best nang sik boleh lupak owh paenut ;) wow! dpat award..thanx dear, kelak mek ambik k ;)

Hemy:
memang sekejap..tapi tula..sempatlah jugak dpt kawan & kenangan yg best kat situ ;p

Aidy:
oohh..ko pun penah keja Vads gak eh? samelah kiteee ;)

Stilla said...

aduh...teringat member time sekolah dolok...huhuhuhu...rindu juak ngan sidak nya...=)

Erina Asmawani said...

rindu owh time sekolah..pa gik yunk..cpat contact balit sidak nya.polah gathering ;))









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015