Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, June 30, 2010

Cool Jumper Contest.

Apek lompat!Depan ada longkang.Lompat! Lompat! Lompat! Ok stop. Pe jadah ko terlompat2 ni Ena oi. Ni ha..kena tag dengan cik Mazlinda ni pasal lompat melompat. Alang2 dah kena tag, aku join jela contest ni terus. Mana tau kot2 menang. Kot2 je la kan sebab saingan terlampau sengit nih. Ramai contestant taruhkan pic lompat yang menakjubkan!! Canggih betul.

Syarat2 nye senang je. Kacang.

  1. Rakamkan sebarang gambar anda atau bersama kawan2 dengan aksi lompat yang paling cool.
  2. Gambar yang diedit secara sederhana atau yang unedited juga diterima.
  3. Be my follower --> Nina Aman
  4. Repost entri ini di blog2 anda dan tag 4 kawan.
  5. 2 foto dengan aksi lompatan paling cool akan disiarkan di blog saya dan berpeluang menerima hadiah menarik.
  6. Tarikh tutup: 4 JULAI 2010                                                                                                                   
Haaa..senang je kan. Dengan itu, aku mempertaruhkan pic ini.....


 Wehuuuuuuuu~

3 orang gadis sedang lompat riang ria. Ni masa dekat Perth, berlatarbelakangkan umah sewa "daddy " angkat kami ;)). Bersama adik Aina & Su.(Aina sempat angkat sebelah kaki je).Aku suka tengok pic ni sebab terserlah keriangan kami & suka tengok Su tu melompat. Ada style bebybeh! Pastu bayang2 kat pic tu cantekk. Suka2! Nampak sangat kami sedang melompat riang di hari yang panas terik. Even panas terik tapi anginnya sejuk menusuk tulang.Tetiba rindu dekat Perth pulak.Huhu (T_T). Jom kawan2 kita gi Perth. Tiket Air Asia murah sekarang.Hanya RM249. Eh..sempat lagi promote. Ngee ;p

Oh, syarat contest ni kena tag 4 orang kan..dan orang yang bertuah mendapat tag lompat2 ni ialahhhhh....

1) Hemy (ko first sebab aku tau ko banyak pic lompat best2! )
2) Peanut (Jom yunk jom contest ni ;))
3) Stilla ( Kitak pun join juak yunk ;))
4)Aidy ( Yayay! Akhirnya ko kena tag! Haha)


Alang2 dah kena tag tu, korang joinlah contest ni eh. Tarikh tutup 4 Julai. Yang lain2 tu jom la join. Senang je. Just lompat2 bagaikan juara. Yeahhh!

14 comments:

k.e.r.i. said...

aku rasa aku pun banyak gambar lompat-lompat.

Masy said...

akak pon ade pic lompat tp x byk cam anul la kan.. itu juara pelompat hahahaahhaahah

Redbloodsnow said...

eeee suk mek diat pic tak org melompat ya yang. tang happy jak upa ^_^

CaDLyNN said...

yeay! ena buat gak~ pergh..kompem aku kalah...gambar aku kat PD jek..ko kt perth...gempak siot..

nak p perthhhhhhhhh

HEMY said...

menarikkk...aku pasti join..tp byak sangat..pening nakpilih

peaNut said...

hehe..kmk pon kenak tag jwk utk contest tok??huhu..tq2!!kmk sa mek maok join jwk lak eyh..huhu..tq again ena..

fararusdi said...

haahaha fara selalu try tapi tak pernah jadi. gemuk kot? berat sangat!

Aidy Shahiezad said...

huk aloh....
mane aku nk cari pic lompat melompat tue weh ?? hadoi...

Erina Asmawani said...

keri:
haa..pe lagi..buatla jugak ;)

Kak Masy:
tau xpeeee..anul mane ley lawan..die juara lompat tinggi.hoho

Zie:
heee..nang happy yunk time ya ;))

Lynn:
xde maknenye weh..juri tgk kat skill melompat, bukan dekat tempat mane gambar dicaptured. haha.ko nye gambar lagiii smart tau.i loikee~ ;) Jom g perth jom ;))

hemy:
yea..choose the best among the best! ;)

Peanut:
Sama2 geng. Polah k ;)

Erina Asmawani said...

fara:
fara gemuk?? mane de..fara lompat je banyak2 kali..mesti jadinye ;)

Aidy:
Aaahh x kire! carikk! buat jugak..lalalalal ;p

Aidy Shahiezad said...

takde DSLR nk amek gambar pegun kat atas udara... :(

Erina Asmawani said...

tak perlu DSLR la encik aidy..aku snap pakai digicam pun boleh je ;))

Redbloodsnow said...

kacak gamba lompat tak org ya yang. hope u win :)

Nina Aman said...

hi erina...sy dh view ur pic...tqvm 4 joining...(=









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015