Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, April 25, 2011

Hari minggu saya ;)

Semalam ke Jusco Au2 Setiawangsa.Bukan nak tengok bebudak AF9 dalam rumah kaca tu ye, tapi nak pergi makan2 together bersama2 family in law.Weee.Dekat je pun JJ ni dengan rumah in law ku. Masa sampai sana nampak lah jugak bebudak AF ni macam tengah berdiskas dengan Cikgu Fati & Cikgu Adlin nya. Tetiba teringat Amir terkebil2 nangis2 lepas kena komen ngan kak Ogy masa konsert Sabtu aritu. Alololoh..ciannye tengok. Orang nama Amir ni memang manja (eh tetiba ;p)


Rumah kaca.Peacee ;)




Mak, Angah  (abang encek hubby) & Kak Diana.
Tangan kiri pegang tangan mak.Tangan kanan peluk isteri. 
Oh..sweeeetttttt sangat kan! :)
Lelaki2 diluar sana harus contohi sikap sebegini ye ;)


Kami pergi mamam dekat sini as suggested by Kak Diana. Beliau pernah makan kat sini, katanya sedap,jadinya moh la kita terjah.Meaaawww (bunyi kucen lapar.haha)

Menu2 yang diorder oleh kami









Oh, jangan ditanya pasal nama menu.Memang tak hingat satu pun. Hehe. I'm sorryy..






Kak Diana comel & Angah. Oklah,Angah pun comel jugak lah.
Kena bersikap adil. Ngeee :P



2 orang budak gumuk.Yang cumel jugak.Hehe

Kesimpulannya yang boleh dibuat,Alhamdullilah sedap sangat kot makanan kat sini.Hen hao chi! Especially udang butter tu.Nyam2. Harganya pulak tak terlalu murah & tak jugak terlalu mahal. Kira affordable lah. Sesuai tuk belanja family makan kat sini sebulan sekali.Dan untuk Angah & Kak Diana, tocey2 sebab belanja makan kali ni.Lepas ni kitorang pulak belanja ok :D



P/s: 3 minggu kawen, berat naik 4 kg! Niceee sangat kan (-_-")


8 comments:

HEMY said...

jadi trend skang makan sekali sekala yg best skit ek...tu yg industri makanan kat negara berkembang dan macam2 dh kat msia ni ada

Pn.Ibu@Martina said...

wowW! sedapnyer..sungguh tempting la foods tu.....


pic no.2 tu i like the most....sgt suwit muitt la....amat jarang kejadian mcm ni berlaku sekarang...

Erina Asmawani said...

Hemy:
ye la kan..best makan2 sekali sekali macam ni..mengeratkan lagi ikatan kekeluargaan ;)

Pn Ibu:
kannnnn..sweet sangat! mmg sangat2 jarang berlaku..ena pun honestly baru 1st time nampak & rasa sangat terharu ;)

Masy said...

akak tau yg 1st tu butter prawn, yg lain tatau heheheheh

akak tgk map kt kad kawen ena aritu.. ekcely umah Amir dgn umah abg akak xde laa jauh, dekat2 je jugek hehehehehe. masa akak ulang alik dr keramat dulu, aeon AU2 ni laa tmpt akak lepak2. hahahhah

Erina Asmawani said...

Kak masy:
haaa..tol tu kak..tepat sekali ;)

ooo..ye ke..nanti g umah abg akak roger ar ena,manetau masatu ade kat umah amir, ley hangout kat JJ Au2 sambil tengok AF.hehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

amboiii food x bole belah...byk n nmpk sedap giles...

Idah said...

terliur sakan tgk pic..makanan tu..then so sweet kpd angah, ibu dan isterinya...very lovely...

Erina Asmawani said...

Pojie:
mmg sedappppp!! nyam nyam.kalo tgk time puasa ni mau terrr makruh..hehe

Idah:
Kan kan..sweet dangat ;) btw, thanks sbb tggal jejak ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015