Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, April 27, 2011

ShawLover kini kembali ;)

Salam semua.Ada satu pengumuman ni. Atas sokongan dari encek suami tercenta,ShawLover kini kembali aktif. Syukur Alhamdulillah ;) Setelah lebih kurang 9 bulan menyepi(lamanya kan..macam cuti mengandung pulak ),ShawLover kini kembali dengan shawl2 & tudung bercorak terkini.Oh ye, cotton inner pun ada ;) 


Antara yang terbaru dari ShawLover ialah ini..


Inner cotton layer & shawl sweet flowery ;)

Sekarang dah boleh posing2 sikit macam ni, sebabnya dah ada orang yang boleh tolong tangkapkan gambar kita. Kalau tak dulu gambar semua statik je sebab tangkap gambar sendiri. Hehehe.Thank u so much encek suami ;)


Shawl Al Zahra nama diberi.
Cantik. Ada jurai2 lagi ;)



Ni pulak namanya tudung Rose sebab ada bunga rose comel kat tudung ni ;) Serius best tudung ni sebabnya ia memang berbentuk 3 segi, jadi tak susah2 nak belit2 ke nak lipat2 ke, terus pakai & pin.Senang sangat. Dan materialnya dari cotton yang sangat2 berkualiti tinggi. Puas hati tau kalau beli sebab harganya pun murah  ;)


English style shawl~
Ini ialah feveret saya!Sebab pink! Lagipun coraknya sangat cantik& materialnya lembut je.Senang je nak pakai. Sukaa laaa.Harganya berapa? RM14 je. Sangat berbaloi kan ;)



Dan ini ialah produk baru di ShawLover..

Inner cotton layer.
Inner yang comel lagi lembut lagi comel lagi lembut lagi comel! 
Hehehe
(^_^)


Dan yang paling best sekali, ShawLover ada buat comeback offer khas untuk customer2 tersayang. Beli mana2 shawl atau tudung di ShawLover, anda akan dapat sehelai shawl FREE! Yee..Free!!  Percuma! Dan ini adalah antara shawl2 yang akan dihadiahkan nanti.


Cepat! Sementara stok masa ada ;)


Jadi kawan2 sekalian, silalah melawat sambil membeli di ShawLover ok.Banyakkk lagi corak & warna shawl2 & tudung & inner yang menarik kat sana. 




P/s: Jangan lupa "like" Shawlover facebook fan box dekat blogshop ShawLover tu ye sebagai tanda anda support bisnes saya. Thank u very much!.xoxoxo ;)



4 comments:

sweethOneY said...

selamat berjaya yunk! lepas ni terus aktif2kan blogshop tu tau..

HEMY said...

bungkus sume tu..aku nak..mksud aku yg free..sume yeee

Erina Asmawani said...

Izza:
Thank u yunk ;) InsyaAllah. ;)

Hemy:
hahaha..beli ar sume dulu baru dapat sume yg free tu

Dea said...

cambst jer..:P









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015