Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, April 20, 2011

Wordless Wednesday: Buat saya tersenyum bila setiap kali baca ;)
















(^_^)

9 comments:

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

we oll pya mne???waaa....hehehe...

zonaku said...

hahahaaa......

anul buat jugak pege memuah tu..

sweethOneY said...

ahahaha. sapa yg lukis2 tuuu.. alahai comelnya dia :P

yunk, cedeyyy.. tak jumpa guest book ni ritu. tskk

Pn.Ibu@Martina said...

hehehe kite punya pn ader?

xpernah tulis guest list...memandangkan kami yg 1st tulis,tu yg kendian2 pon ikut jek...SKEMA..sebaris je semua.
kalo la taw leh tulis banyak2 sehelai page utk sy....leh Raihanna lukis kepala doremon....hehehe


kiut giler siapa yg lukis kepala katun tu...mesti budak2...comey je..

Masy said...

mesti syok baca hari2. hahahaahha

HEMY said...

teringat aku nye buku signature macam ni kawan2 matrik isi n devcorate sblum berpisah..mana ntah letak...

-hemy kacak mmg best dn pandai bagi nasihat-

Erina Asmawani said...

Pojie:
korang punye opkosla ada..ni pic ramdom je ni..hehe..namo sentap k ;)

KakZona:
ye kak..dia mmg buat..tergelak je masa memula baca tu :D

Erina Asmawani said...

Izza:
haaa...comelkan..tu anak buah amir & sepupu dia yang lukis..comey kan..hehe

Adela yunk..kat meja hadiah..mebi terlindung kot..xpe, yg penting da jumpe.namo cecedey k ;)

Pn Ibu:
hehehe..dekat nak 2 page tulis sederet gitu..thanks sebab sudi tuis k puan ibu..kalo puan ibu x tulis mesti orang lain pun xmo tulis..hehe

p/s: haah, bebudak kecit nye hasil seni tu..hehe

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
mmg syok kak..hehehe

Hemy:
kannn..aku pun teringat buku aku ala2 gini masa diploma dulu..hehe..semua siap lukis comel2..ai likeee ;)

* yeeeeee..ye...nasihat anda mmg kekadang berguna ;p









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015