Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, April 28, 2011

Review: Bunga telur

Harini nak review pasal bunga telur atau bunga pahar pulak.Tapi ada juga yang panggil bunga renjis.Tak kira bunga apa pun ia dipanggil, yang penting bunga ni wajib ada dalam setiap majlis kahwin untuk dijadikan cenderahati ;)

Ini ialah bunga telur masa majlis saya haritu.
Bunga tisu jenis gantung ;)



Comel kan? Suka sangat! Serius ia diperbuat daripada tisu. Orang penyabar & tangan berseni je boleh buat ni. Yela, tisu tu dah tentu2 halus kan. Kena tangan kasar macam saya ni kompem koyak je. Haha



Masa ni baru amik. Kak Sue letakkan dalam kotak supaya tak rosak. Good service ;)


Bila siap digantung. Sukaaa ;)
Tapi masa ni belum bubuh telur lagi. Oh ye, saya pakai telur masin sebabnya telur tu putih. Kena dengan tema wedding. Merah putih ;)


Dan ini pulak bunga telur untuk pihak lelaki. Masa datang bertandang. Tema purple putih

Kemas sangat2 hasil tangan Kak Sue ni. Memang berseni!



Bebola2 gebu :)


Bila dah diletakkan atas pahar. Cantiknyaaaa!!


Berminat nak tahu pasal harga & nak tempah bunga tisu comel sangat ni? Boleh ke website Kak Sue. Seni Qanasuri. Di jamin anda akan puas hatiiiii sangat2 dan terseyum je bila tengok hasil yang Kak Sue buat nanti. Macam saya yang sangat2 puas hati & happy dengan bunga telur ni. Oh ye, bukan bunga telur je, Kak Sue pun ada buat bunga tisu untuk hiasan hantaran, pom-pom untuk baby shower dan banyak lagi lah. Semuanya comel2. Lawat lah website Kak Sue tu ok ;)


P/s : Terima kasih abang sekeluarga & adik sekeluarga sebab sponsor bunga telur ni. Moga kalian dimurahkan rezeki ;)

8 comments:

sweethOneY said...

aaaaaaa serius suka sangat comel comel comel comel comelll!!!!!!!!

Mak dengan ayah pun cadangkan guna telur masin sbb dia ckp cantik sikit. hehe. tataulah, bab2 bunga telur ni serah pd mak ayah je..

tp idea bunga tisu buat bunga pahar ni like sangat2.. comel gila

sweethOneY said...

OK Ena, frustttttttttttttt!!! Kak sue dah closed order untuk bln 9 :(

ElyaElmo said...

cantikk....mahal tak?:D

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

halus nye kerja kak sue ni...

Erina Asmawani said...

Izza:
cantik kan yunk ;) Ena pun sukaaa sangat..rasa sayang je..hehe..telur masin mmg cantik,lagi satu tahan lama ;)

huuu..ye ke?? issokay dear.xde rejeki. tempah bunga telur kat tmpat lain k ;)

Elmo:
berbaloi ngan hasil kerjanya ;)

Pojie:
kannnn..sangat2 ;)

sweethOneY said...

Hee, good news! Kak sue terima org punya order :) tak banyak pun, 100 je.. Hehe. Yeay!

Erina Asmawani said...

Yeayyyyy!!! Best2..sama bunga pahar kita yunk..sep! Sep!

Ct_Hawa said...

sy berminat...leh x pm arge kt email sy...sy nk 150 pcs...oshee88@yahoo.com or add sy di fb...mjlis saya ujung taun nie...sy kaw JB...hawa









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015