Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, November 30, 2011

Wordless Wednesday: Wonderful journey ;)







(^_^)

15 comments:

Natasha Farina Arifin said...

mommy! yang pic 1st tuh..yang mendalah tampal kat keta tuh..my hubby kalut sungguh dok cari...katne beli tu? ke mommy beli ape2 brg dpt free? mcm kiut jer eh????

aTy _faRed~ said...

mane dapat baby on board tu..!!! ngan carik kaler pink comel macam tu..share ar..:)

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

wahh dh stat pilih nme laa...

CaDLyNN said...

wii...dah start pilih2 name....bestnye...

PUAN SUE said...

hohoooooooo...sweet sgt tu

HEMY said...

mom to be punya sticker pn ada.hehehehe

kalau nama H yg ko cari..letak la nama;
Hasuna - berwajah indah
Hasnun - kebaikan yg banyak
haifa - tak ingat plak

ekekekeke

Masy said...

ingatkan anul nak sajes nama dia bila tang H tu hihihiih

Bapak said...

o, bakal hero rupanye..hehe

pRincESs_N said...

comel nyer board tu...

k.e.r.i. said...

tu jacket untuk anak ke?
aku ingatkan baju untuk mama lepas bersalin.
keh keh keh!

Erina Asmawani said...

Mommy Cha:
board tu adik ena bagi, wife dia dapat dalam goodies bag masa bersalin kat demc dulu..cer suh hubby cha tanya kat 0&G department..mesti banyak board tu ;)

Aty:
adik ena yg bagi tu yunk ;) kt luar so far mmg x penah nmpak lagi jual...

Erina Asmawani said...

Pojie:
iyee..haruslah start dari A namanya nanti ;)

Lynn:
haah la auntie lynn..ade cadangan x? :)

Erina Asmawani said...

Puan Sue:
hehe..maceh ;)

Hemy:
hado..hahaha

haah, ingat nak letak nama H tapi second name, first name harus A ;)

Erina Asmawani said...

Kak Masy:
tau xpe kak..hehe..

Bapak:
Insyaallah..ley kawan ngan anak2 bapak nanti ;)

Erina Asmawani said...

N:
Comey kannnn ;)

Keri:
hahahhaha..aku x dpt bayangkan kalo berpantang pakai jaket kulit camtu..mmg mommy berpantang stylo la aku..haha









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015