Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, November 23, 2011

Wordless Wednesday:Our Little Khalifah. Alhamdulillah ;)





:')


11 comments:

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

ala....sweeet sangat

zonaku said...

............

CaDLyNN said...

seronoknye...take care ye ena...

Siti Humairah said...

seronoknye,,anti ena buat mommy xsbr2 nk jmpa pumpkin jgk,,hehe,,

Juliet said...

Comel !! :) Macam sempit je dia kt dlm tu hahaha..

PS : My sis in law pn Dr.Mazita DEMC :) Dia deliver bulan 12 nie..

Lady Antz said...

mancungnye idung little khalifah kakcik.. hehehe ;)

Natasha Farina Arifin said...

lah bestnye tgk baby tuh...idong terpacak..hehehehe..i pon check up kat DEMC tapi dengan Dr. Zamri tau..Sabtu nih i punye appointment for 8months...=) nih mesti dah buat sekali dgn detail scan eh??tak sangka tempat check-up kita sama...yeay!

Erina Asmawani said...

Sue:
maceh sue..masa tgk si kecik ni rasa nanges je ;')

Kak Zona:
pe maksud tu kak? hehe

Erina Asmawani said...

Lynn:
InsyaAllah lynn..mmg seronok ;)

Umi:
nanti anti umi g jumpa lil pumpkin jugak k ;)

Erina Asmawani said...

Ell:
macehh ;) tula..dalam tu nmpak sempit je kan tp sebenarnya x berapa padat lagi..si baby ley pusing2 lagi dalam womb ;)

P/s: oo yeke? Dr Marzita ni sangattt baik n lembut orangnya. :)


Kak eja:
hehehe..tula, ikut idung atok ayah dia agaknya ;)

Erina Asmawani said...

Mommy Cha:
sama rupanya tmpat kita checkup..oo..dgn Dr Zamri eh.Haah, haritu checkup detail sekali..dah 8 months upenye cha.Semoga semuanya dipermudahkan ;)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015