Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, February 19, 2013

Aqil is turning 1 :D

23 haribulan ni Aqil setahun!! Oh my..memang terasa kejap je masa berlalu.Eksaitednya nak sambut besday Aqil. Terasa macam nak buat itu ini semua sendiri.Obviously mama lah kan yang over eksaited. Aqil tak tau pape, ayah Aqil pun rilek2 je. Tunggu je la hasil dari tangan mama Aqil ni. Menjadi ke tak Kihkihkih

Tema Jungle Safari katanya :P


8 comments:

Izzati Asyraf said...

wow..excited jugak! hehe

Aty_Fared said...

Insyaallah.kalau takde halangan aty sekeluarge akn sampai...:-) ritu mjls mimy ngn mommy cha tak dpt gi..hope sgt ni dpt gi...:-)

SweetLikeWhat said...

wah aqil dah setahun..cepatnye kan..

CaDLyNN said...

cepatnyeeee setahun

happy bday in advance aqil..

D Yatie said...

bila anak dah masuk setahun.. rasa macam caya tak caya kan? cepat masa berlalu. hehehe.

Mr n Mrs Zaidi said...

in shaa allah, kalu xde pae2 hal leh jupe aqil nanti....mesti mama aqil boleh buat party besday untuk aqil punya...

Mommy_Cha said...

hehehe. momycha tengah berpikir ni muat tak nak pakai baju zebra sebab nak matchkan dengan tema aqil nanti...hahahahah :)

izfanora said...

wah, sume mommy2 dah sibuk nk sambut beday anak2.. mommy gigih sgt kan wat DIY kalah masa kawin.. hihi.. semoga berjaya..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015