Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, February 18, 2013

Little Intan's new stock :)

Haii..Little Intan is back with new super duper cute romper set & crochet booties for baby girls & boys :) Cekidouttt! (Fuhh...tetiba speaking uolls. Hohoho).Pada yang tak tahu, Little Intan ni online shop adik ipar kesayangan, Lily. Kami sekarang sakan berbisnes online. Sorang menjual barang2 baby, sorang lagi jual susu bernutrisi. Surirumah pun membantu menjana ekonomi negara tau :)

Carter's romper set 5 in 1.
Design baru yang sangat comey2.Eeee..geram! 
RM30, 2 set RM55 sahaja!!

For baby boy :) 

For baby girl :)

Ada romper set with socks juga!
Eee..ni serius lagi menggeramkan. Comeyyy sangat! Sesuai dijadikan as a gift juga :)
RM33 sahaja.



Serius berbaloi2. Ada 4 rompers & 6 pair of socks :)


Dan yang super duper cute lagi menggeramkan ialah crochet booties ni. Aaaa..mujurlah takde saiz Aqil, kalau tak kompem ku borong sakan dekat Little Intan nih.Cute booties ni fits size from newborn to 3 months :). Harganya?? RM15 je sepasang. Sangat murah kan. Dah la comeyyyy!




Moo cow pink ni menggeramkan lahhhh!!! Beli pastu simpan untuk next baby boleh?? Hoho

Kalau berminat, sila lah friend dengan Little Intan di facebook dan browse lah semua album new stock nya untuk set romper dan crochet booties yang comel2. Ada banyak lagi design dan saiz. Happy shopping ya :)





Opsssssssssssssssssssssssssssss!!
 Sebelum tu, nak memperkenalkan..our new family member, the real "Little Intan".

Intan Mardhiah Bt Mohd Aidil :)





Comeyyyy!!
Anak kedua adikku. Syukurlah..keluarga kami makin berkembang. Alhamdulillah :)


2 comments:

SweetLikeWhat said...

comel sangat booties tuh..

Mommy_Cha said...

aduhai rambang mata tengok nengok... pink! oh! pinkkkkk! :)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015