Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, February 13, 2013

Wordless Wednesday: Trick Art Museum @iCity :D

Errr..actually tak wordless pun. Hohoho.Nak menceritakan betapa bestnya trick art museum ni tak cukup dengan hanya gambar2 je, kena tambah ngan words jugak. Hari Isnin haritu kami ke trick art museum nih.Best gila trick art museum nih!! Terletak di iCity Shah Alam, area Old Town. Admission fee ialah RM5 sahaja :) Apa yang bestnya muzium ni?? Sebab lukisannya ala2 3D, so bolehlah korang posing bagai nak rak ikut creativity & imagination memasing. Kalau kena ngan angle yang betul..serius lukisan tu akan nampak macam 3D. Mohla mencuci mata dengan gambar2 kami :D


 Ehhhh ehhhh..nak tumbang pulak!

Aqil my little angel :)

Ke bilik rahsia. Jeng jeng jeng.

Ahhhhh...dinosor nak makan kitaaaa!! 


Meh kita bagi makan kat baby eliphant :)

Aaaaa..ada sharkkkk!! *Aqil pandai buat muka cuak* :P


Aqil nak bagi penguin makan fish :)




Ok..pic ni lawak sangat! Tengoklah muka Aqil ngan aksi ayah Aqil tu. Hahahaha. Terus tak jadi scene seram kena kejar ngan king kong. :D



 Fuhhhh fuhhh..mama tiup belon untuk Aqil :)


 Meh Aqil  kita kutip duit2 ni masuk dalam beg  :)


Aqil the Leornado Da Vinci junior :D


Mama & Aqil :)

 Aaa..ayah, ada buaya bawah tuuuu!!! 
*Serius nampak macam naik atas pelampung kan? Padahal lukisan ni flat je atas lantai. Nicee*


Wushhhh!! Mama tolong acik tu basuh baju.
*Cak! Aqil ngintai..hehe*

 Rezeki besar kita harini Aqil..syukurlah :)


 Mama!! Abang tu simbah air kat kita..meh Aqil cover mama pakai payung :)


Aqil blur ngape acik tu baling kasut kat mama, pastu mama happy pulak sambut kasut acik tu. Hahaa

Ni lah antara gambar2 kami dalam muzium tu. Ada banyakkkk lagi. Serius, kalau korang suka bergambar ( macam mama Aqil. Hihihi. Dan pencinta muzium tegar *jeling2 Kak Masy*. Wajib hokey pergi sini). Pastu kalau korang ada kamera yang super canggih, mesti gambar lagi supercantik. Kami pakai kamera biasa2 sajok, tu yang ada certain gambar tak nampak 3D nya, tapi kami memang enjoy gila! So apelagi korang, terjah lah!! Be creative & have fun!



8 comments:

Mommy_Cha said...

ALAHAI BESTNYEE...NAMA JE DUDUK SHAH ALAM TAPI TAKPI LAGI PON MUSEUM NI..HADOIYAI....

SweetLikeWhat said...

bestnyeee..mmg nampak real..nak bawak hannah jugak.. ;)
gambar aqil dengan ayah die kutip2 duit tu nampak sangat comel..

Masy said...

wajib pegi nanti neh! hohihohi!~

HEMY said...

memang best gak nih..buleh2 jadi tempat jalan2

Aku Bapak said...

wah best-best. ada peluang turun KL nk gi la..heheh

zonaku said...

anul n masy.. tunggu la aku....

sob sob sob!

Aei Amrun said...

menarik...pergi i city tp tak prasan plak museum ni

Supplement Banyakkan Susu Ibu !!!

sri noraima othman said...

mcm best je. muzium ni dlm i-city ke?









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015