Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, February 14, 2013

Custom made calendar ;)

Tahun ni encek hubby tak dapat kalendar pun. Company dia nak save budget & cut cost agaknya. Ceitt! Kalendar ni penting hokey..nak check tarikh, nak mark tarikh2 penting as meeting ke appointment ke apa.Jadinya sebagai isteri yang baik hati ini telah buatkan 1 kalendar 2013 special edition untuk somi tercenta Err..buatkan disini bermaksud tempah kan, bukan handmade ye :)

Tadaaaaa!
Inilah dia kalendar comey 2013 itu :) :)




Siap ada desk notes. So senang lah encek hubby nak jot down apa2 yang penting. Tak sesuah nak carik kertas bagai.


 Haruslah ada gambar kami sefamily.Harapnya kalau2 encek hubby stress buat kerja, bila pandang je gambar Aqil ngan mama Aqil terus terasa kurang stressnya. Penyejuk hati :)

 Bagus sebab dah tanda merah semua cuti2 umum Malaysia ;)


Ehee..Aqil masa 4 bulan. Lain muka dia :) 











Nice kannn??? Hanya memerlukan 6 gambar untuk buat kalendar ni. Dalam masa 2 hari dah siap. Pada yang berminat, bolehlah tempah custom made calendar ni di Kedai Foto dalam PKNS Shah Alam. Selang beberapa kedai je dari kedai Bata. Serius memang puas hati :)


12 comments:

Aty_Fared said...

Yer ar...baru perasan umah ni tak de kelender...huhu...berape harge tempah..cun ar...:-)

Rhana said...

hehe! cunnye klender !

CikNaa said...

huih makin ramai buat..kalo nk diy je boleh dop? huhu..

SweetLikeWhat said...

tomei !

Aku Bapak said...

2 tahun lepas pernah buat personal kalendar gak. buat 3, kasi kt parent Bapak dan Orang Rumah Bapak, seronok diorg tgk gambar cucu kt kalendar tu walaupun jauh di mata...

sweethOneY said...

COmeyyyyyyy pandai la Ena amik hati suami hihihi

D Yatie said...

berbeza dengan rumah kita. berlambak kalendar free. hahahah. so mmg tak la nak buat custom ni. kena cop isteri suka membazir dek suami kang. hahaha

CaDLyNN said...

ui..bape ni..takde kalendar jugakkkkk

Mommy_Cha said...

hah! cunnya kalender nak jugak custom made ni...err ena momycha baru baca msg dekat fb...kita wassap2 le senang eh? pasal budak photog tu...018-2826795 ( mommycha)

yatd said...

hi salam perkenalan

alahhhaiii comelnye la,sgt kreatif..
jom ke blog saya juga...

mama ila said...

best2!!! sambil2 tu boleh tgk gambar famili kannn.... =)

sri noraima othman said...

mmg best lah kalendar neh :D









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015