Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Tuesday, February 03, 2009

Aaaaarrgghhhhh!!


Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
gggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!


Pandai! Pandai! Pandai! Pandai! Pandai! Pandai! Pandai! Pandai! Pandai! Pandai! Pandai!Pandai! Padai! Pandai sgt!!!!!!!!!!!! Pandai yg amat!! Pandai teramat pandai!!!!!


Apakah perasaan korang, bila petang tadi korang dah meleburkan Rm140 tuk membeli 2 bijik cartridge tuk printer Hp kesayangan korang, sekali dah pasang kat printer. Printer rosak!! Macam harammmmmmmmmmmmmmmmm kan?


Sekarang lepas 3 jam aku cuba betulkan printer pandai tu, still tak boleh jugak. Kepala dah pening ni, darah semua dah naik atas kepala. Tension gila! Tensionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! Baru je semangat berkobar nak buat assignment. Terus hilang mood. Badan penat! Hati sakit!



Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrggggggggggggggg
ggggggggggggggghhh!!!!!!



P/s: tolong bagi tips sat camne nak simpan cartridge tu supaya inknya tak kering..huhu..otak buntu..

4 comments:

Emila Yusof said...

cer letak cellotape dekat muncung ink tu keluar dan masukkan dalam plastik dan kedapkan udaranya. works for me.

paiseh said...

hehe.. tensen nampak.. gua suka pedajal og yg mood mcmnih.. hahahahaa..

lu taruk ink tu dlm peti sejuk...

aklima said...

hi Erina =)
thanxs for ur tip.
i shud buy lah that losen mujarab tu..i read some reviews about it.and ramai org ckp losen tu mujarab.
i shud give a try tho!
hehe.
rilex2..
normal lah tu.
Murphy's Law katakan.. =)
i nk bg tips supaya ink tue x kering.i pun x pandai bab2 komputer ni.
apepun, wish all d best ya!

Erina Asmawani said...

Sis Emila:
Thank u so mush sis! Tips tu mmg sgt2 membantu..i really appreciate it =) tapi tahan tuk berapa lama ye?


Encik Paiseh:
Lu mmg saje nak carik pasal kan? Hakhak..nasib baik harini mood wa dah kembali normal...


Aklima dear:
Yup..u shud try..
hehe..it's ok..semuanya dah kembali normal..
tak marah2 dah..thanx to sis Emila for her useful tips =)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015