Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Wednesday, February 25, 2009

Jom pekena ABC

Perghh..kalau time panas2 camni, syoknye kalau dpt makan ABC..nak2 lagi kalau ABC FRADOO. Nikmatnyaaaa~ *Haha..promote jgn tak promote



Nyummm! Nyumm!
*saje nak bagi korang terliur..hakhak*




~Sila..sila..jemput makan ABC~
*anak tokey pun nak gak..haha


Jom ramai2 gi Fradoo eh =)


15 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

x bekk woo wat org tliur...nakkk!!!!!

Miss Aklima said...

waa..~
awak.
sedapnya ABC!!
rm2.50?
reallY
mcm x percaya je dpt ABC yg super-duper yummylicious gtu!!
kt Kuantan ni, ABC rm2.50?
dapat campuran sirap kuning n sirap rose je la..
waa..sedapnya!
kena try skali ni!

fararusdi said...

sedapnya.. nak sket.. bila nak belanja..

pecinta ABC said...

salam kak chik
sedap abc fradoo ni..
satu hari x pekena abc ni.. rasa x lengkap lak...
hihihii....ujanlak..skrg ni... x leh nak pekena abc ni dan jumpa k chik..hihiih

paiseh said...

hehehe.. lu punya kaedah pomosi tak cukop power lagi..
sebab tu gua belom sampai.. hahahaha..!!

Erina Asmawani said...

Princess N:
Saje je nak wat N terliur..hehe..Nanti kalo turun shah alam, jgn lupe gi Fradoo tau yunk..

Miss Aklima:
Hehe...betul la aklima..rm2.50 only..
dtg tau..rasa sekali pasti nak berkali2 =)

Fararusdi:
Meh Farah..dtg Fradoo..nanti akak banje ;P
kite kan duk dekat je kan?

Pecinta ABC:
Salamm..Sedap kan? Hehe..de gak penggemar ABC Fradoo bg komen..ni mesti regular customer ni siap tau name manje ai kakchik ni..siapa agak2nye kamu nie eh?;)

Paiseh:
Cet..dulu lu ckp wa nye promosi da berjaya..lu je yg tak de masa nak singgah..
lu jgn mimpi ABC Fradoo mlm ni tau..hahha

KeTe PeRPeL said...

mmg xkena klu g shah alam xmkn abc fradoo nih
hoho

Pecinta ABC said...

hihihihi
regular sangat x der la..
tp dua 3 menjak ni kerap ke sana boleh kata ari2 gak....
memang marvellous....perhhh abc Fradoo ni..
sape yg x pernah rasa tu boleh pi try..
besttttttttttt.

ps.. hihihhi ni tolon promote ni... boleh dpt abc free ker..hoihhihihiih

Erina Asmawani said...

Kete Perpel cygku:
Mana nak dpt Abc special 2, air kelapa 1, air mata kucing 1 ngan pau 2 bijik = rm5 kat tmpat lain kan? Heee...=p

Pecinta ABC:
Wah..wah..wah..siap tolong promote..hee..bagus2..nanti ley bg free ni =D

PadilTahir said...

pergh.menggunung nyer abc tue.nanti aku turun shah alam ko buat kan aku satu!!bagi harga baik punyer yerk erina!!nanti aku bleh buat photoshoot sket utk ko!!hehehee..

Erina Asmawani said...

PadilTahir:
untuk ko padil, aku wat yg super duper special punye..ko sorg je dpat tau..hee..harga pon of cozla de diskaun tuk 1st time customer =)

Waahhh!! Bestnye cenggitu, ko turun sini nanti ley wat photoshoot ABC aku tuk kedai baru aku nanti. Nnti inform tau bebila turun shah alam..

p/s: Maceh sbb jdik follower "cerita erina" eh =p

pecinta ABC said...

hihihii...baru lepas pekena abc fradoo ni ptg tadi....
perhhh marvellous cam biasa...
skali ternampak lak kak chik bertudung pink.. sibuk lak.. malas nak tegur...
hihiiiihhih maner tau dapt blanja abc ke... hhehehehehhe

fararusdi said...

wah bestnya akak nak belanja! hmm tapi macam mane nak tau bila akak ada kat fradoo?

Erina Asmawani said...

Pecinta ABC:
Haaa..rasenye cam da tau sape gerangan kamu ni..kamu nie pecinta ABC tanpa cendol & kacang merah tol x? err..sory la kalo salah..
haha =p


Fararusdi:
akak ade kat Fradoo hari selasa, rabu, jumaat dari kul 3-7 ptg. Fara dtg la k. Ajak member2 skali =)

Pecinta ABC said...

hhihihi... terer....
btui la tu kut....
hahahahhahaha









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015