Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, February 05, 2009

Ini adalah kenikmatan

~DUREN DUREN~



Dengan ini diisytiharkan bahawa Big Appple Donuts & Coffee dah dibuka di SACC, Shah Alam. Waaallllaaaa...hahahaa..tak payah pergi jauh2 lagi ok. Nyuuummmmmyyyyyy!!


5 comments:

paiseh said...

tak takut jatuh saham ke lu expose gambo lahap mcmtu? hakhakhakhak..!!

cute chempedak said...

waaa~
sedapnya durian!
nk jugak.
hehe.yup. i wat cuti sendiri ;D
wish u a beautiful day =)
today is my birthday anyway ;p
hehe

Erina Asmawani said...

Encik Paiseh:
takut gak..sbb tu wa blurkan muka wa tu..hahaha..


Aklima comel:

Weee..heppy birthday dear..
nanti i blanje u Duren Duren..hee
njoy ur holiday =)

lan baik said...

erina aku da minggu ni, da 3 ari beturut2 aku asik mkn donut big apple. ak rs muke aku da mcm donut la.aku mkn xleh berhenti la.aku rs la big apple tu ade pkai ubat guna2 la.huhuhu

Erina Asmawani said...

lalan:

wohh..gile donut ko nie..tak ley mkn donut byk2 ar lan..nanti gumuk..tgk cam aku..seminggu 3 kali je..sebab tu aku ramping kan? Hakhakahka









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015