Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Monday, February 09, 2009

Hari ini Fradoo di datangi artis

Tgh busy gila layan customer..tiba2 datang 2 orang lelaki..

Lelaki pertama: Kak, bagi tembikai 1 bungkus eh. *dengan nada yg sgt sopan..

Aku: Sambil pandang muka dia.Ehh..muka dia ni familiar gila * dalam hati

Sambil membungkus air tembikai dari dalam balang air, aku pandang lagi lelaki tu sambil buat dahi kerut sikit. Mamat tu agaknya perasan aku pandang dia ngan sgt obvious, tersengeh2 malu. Dengan ringan mulutnya aku bertanya..

Aku: Eh, muka adik ni look so familiar la..mcm pernah nampak..

Lelaki pertama: Eh..ye ke kak? * sambil tersenyum2 control comel

Lelaki kedua: Mmgla familiar kak..dia kan artist..

Aku: Senyum. Oo..Patutlaa..hehe..korang ni student UiTM eh?

Lelaki kedua: Ha'ah..terima kasih kak *sambil bayar dan ambik air tembikai yg dah dibungkus oleh aku tu

Aku: Akak minat gila payung pink & baldi pink awak, boleh pinjam tak? Hakhakhak* dalam hati je la..


Mmg betul la mamat tu seorang artis. Mau nye aku tak kenal, aku tgk cerita lakonan dia tu lebih 10 kali kot. Kalau aku bosan2 atau nak ketawa2, aku layan la tgk cerita dia. Dia sgt pandai berlakon dan cerita lakonan nya tu mmg best pon. Kisah "adik2" yg comel.Hee.. nak tau sape artis tu? Ni haa...


Adik@Sutun


Tak kenal eh? Sesiapa pernah tgk cerita Sutun 1 & Sutun 2 kenal lah kot sbb aku rasa dia berlakon tuk cerita ni je. Cerita2 ni dah lama dah tayang kat TV1. 2-3 tahun lpas kot tapi baru2 ni Astro Ria rajin plak ulang tayang cerita ni. Yang penting aku sgt suke tgk cerita Sutun 2. Mmg best giler! Siapa yg tak pernah tgk tu sila lah download. Dapat tgk mamat ni berlakon ngan bestnye.Aauww..i like adik =p



5 comments:

paiseh said...

ecececee.. mementang laa shoot kat UITM kan..??
gua minat sama kawan dia tu.. yang orang kampung panggey Halle Berry. hahahahaa...!!

Erina Asmawani said...

haa..tau takpe..mmg se geng Uitm ngan wa la nih..tula pasal..kalau si Halle Berry tu ada lama da wa mintak autograph dia..suare die meletop hokeyy..haha

cute chempedak said...

hehe.
yup.
Thanxs Erina =)

lan baik said...

erina aku da staraf artis da.coz aku beli air same kdai ngan artis.ak sgt bebangge.huhuhu.lps ni kalo siti ke, faizal tahir ke, britney ke, justin ke, beyonce ke dtg kedai jgn lupe bg tau aku.pastu ko amik la gmbar ngan diorg.then ko buat la wallpaper mcm kdai pak li.

Erina Asmawani said...

haha..ko mmg setaraf artis lan..pasni aku bergambar ngan ko jela sambil pegang rokok pastu wat wallpaper cam bangi kopitiam hokey? ahaha..









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015