Erina Asmawani

My photo
La Tahzan. Allah ada. Dia maha mengetahui, maha pengasih lagi maha penyayang :)

LOVE COWAY


Thursday, May 13, 2010

Dari Cik Lisa kepada JJ

Bila terlalu excited sangat nak parking..cara parking pulak nak gopoh je, konon ada style la..bawak laju2 pastu terus lap masuk parking, stereng pusing 180 darjah.Sekali tiba-tiba.. 


GEDEGANGGGG!
(bunyi mmg kuat gila)


Lokasi kejadian dekat tmpat parking asrama pelajar pompuan politeknik PD.Dua tiga orang pelajar yg kepochi meluru kuar nak tengok apa yg berlaku, tak kurang jugak yg intai2 dari tingkap. Semua excited nak tau apa yg jadik..

Hallaaa adik2 sekalian, takde apela..akak terrrrrlanggar tiang je sikit. Muka cover nebes, padahal dlm hati dah cuak2 takut bumper runtuh ke lampu pecah ke. Seriussss tak perasan ada tiang penghadang kat bawah tu. Tmpat parking tu pon satu, buatlah tiang penghadang tinggi2 sikit, ni buat pendek2, manalah nak nampak (tak pasal2 salahkan tmpat parking. sungguh tak relevan. Haha). Haishhhh! Marah ni..marah ni!

Sekali belek2..syukurlah kondisi Cik Lisa stabil.Hanya kecederaan ringan.Takde kemek2. Meraung gak kalau cedera parah sebab aritu Cik Lisa baruuuu je masuk hospital repair bumper blakang. Cuma ada sedikit calar balar dan juga nombor platnya berkecai. Tapi ade style jugak caranya berkecai tu..dari nombor plat murah terus rasa cam no plat harga RM200k. Hahaha..




 Hai..Nama saja JJ
(sambil buat muka macho)

Betul kata Kak Zona, malang memang tidak berbau, hanya berbunyi je.
Ish..ish..ish..

Apa pengajaran yang anda semua dapat dari kisah ini?

13 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

adehh...cik lisa mnyodol lg...

Masy said...

aaaaa.... pengajarannye, jgn buat pusingan 180 darjah? ngehehehheh

HEMY said...

pengajaran nya women sucks in driving..ahahaha

lariiiii

tapi baby masy drive I best..eh..drive masa I tumpang maksuda I..ekekeke

Dayangku Army said...

Kalau kedai 4D tu terima hurup2, pasti dah ramai yang besusun nak amik JJ sebagai nombor ekor. hahahah!

aidil62nd said...

syukur lah .. nasib baik jj.. kalau patah sumer .. lagi haru biru

Aidy Shahiezad said...

ingat bawak mini cooper ek boleh turning lap 180 then trus masuk parking ?? ala2 citer The Italian Job la tue... haizzz...

pesanan: pandu la sambil memandang2 depan ke bwah, takut tiang penghadang rendah sangat... maklumlah, kereta kelisa kn tinggi... hohoho... cha alif but = cabuttt !!! ;p

Kapten said...

JJ tu nama pengkid cik lisa
pengkid warna merah jambu. PengJambu
hehe



Latest:Jus Kopi, Power Sekali !!!

k.e.r.i. said...

apa nama penuh JJ?

Masy said...

JJ = jaya jusko

yAtie -sB- said...

take care always :)
jj??

joe jambul? :P hihi

Erina Asmawani said...

N:
huhu..haritu org nyondol cik lisa, ni Lisa menyondol tiang pulok..

Kak Masy:
yee..pasni sy buat pusingan 360 darjah pulak..haha

Hemy:
men double sucks in driving..hohohohahahha...

Tak nak lariiiii ;p

Amy:
Tau xpe mieee...berduyun2 la org salin urup JJ tu..mmg rare tu..haha

Erina Asmawani said...

Aidil:
huuu..patah sume pun same je kosnya buat no plat baru..bukan de diskaun pon..

Aidy:
haaa..konon2 nak buat cam dlm italian job tu la..ye..pasni mmg kena selalu berhati2, kelisa mmg tinggu, kalah land rover..hahaha..perli baik punya eh bang..

Kapten:
pengkid? ewww..xmolah..nak lelaki jambu yg suka pkai pink..hehe

Keri:
Jonsen Jonsen..sedap x? haha

Kak Masy:
Tak nak lah kak,kang JJ kena bg komisen plak..haaha

Yatie:
Okies dear ;)
Hahaa..menarek gak Joe Jambul tu..

Stilla said...

wow comel nya cik lisa u...kaler pink lagi..=)









Copyright to ERINA ASMAWANI
Designed by UMIESUEstudio 2015